2777
2789
عنوان

پنج کیلو کم شدم🥳🥳

141 بازدید | 15 پست

خیلی خوشحالم میخام دو روز به خودم آف بدم دوباره رژیم بگیرم 

تو آف زیاد نمی‌خورم چیزایی که دوست دارم کمی میخورم تا تو همون حالت بمونم قدم 166وزنم 75 قبلش 80بودم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آفرین ...امیدوارم منم بتونم چاق بشم😅

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

آفرین  کاش منم همت کنم رژیم بگیرم.

چی کارا کردی؟

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
بدنت ضعیف میشه اینجوری و آسیب میخوری

بدن ها متفاوته می‌دونم استاندارد ماهی پنج کیلو هست ولی بدن من خیلی زود جذبه زودم لاغر میشم هر موقع رژیم رعایت کنم در هفته سه کیلو هم کم میکنم