2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی ناراحتم خیلی دلگیرم

159 بازدید | 14 پست

اعضای خانواده شوهرتون از شوهرتون برگه چک بخوان

ناراحت نمیشید ؟

براد شوهرم از شوهرم دوتا برگ چک میخواست اعصابم خورد شد چون خودشون از وقتی ازدواج کردم ندیدم شوهرم ازش چیزی بخواد مثل وام یا ضامن شدن یا پول خواستن یا برگ چک اینا

همین اینکه اونا دستشون به دهنشون میرسه 

جوری زندگی میکنن ک شوهرم بخواد هم چیزی عمرا بده یا تا خرخره همش تو خرج خودشونن چک دارن همش تو وام خودشونو انداختن همش داره برای زندگی زنش بچه هاش خب خرج میکنه دوتا شغل داره 

زندگیشون کلا خیلی بهتر از ما هست منم نمیتونم ببینم شوهرم بهشون برگ چک بده گفت پولشو خودش میخواد بده  اما منم نمیدونم راست میگه یانه 

ی نمونه شو براتون مثال میزنم ک برای من فقط زبونش درازه تو این زندگی 

یادمه قبلنا میخواستم کولر گازی برام بخره برای یکی از اتاق ها چون کولر آبی خنک نمی‌کرد اول گفت نمی‌خواد این حرفا بعد گفت دسته چکم پر شده صبر کن یک هفته دیگه میاد می‌تونست بگه چک هم بیاد پولشو ندارم پرداخت کنم الان ولی گفت صبر کن درحالی ک  می‌تونست بره از کسی بگیره ازهرکسی ولی اینو بهم گفت  یک هفته بعدش گفتم گفت الان وقتش نیست زمستون  بعد کلا تا الان میپچنوند یا هروقت کم میورد می‌گفت نمیخرم نخرید کلا 

این فقط یکیش بود کلا براش سخته برام چیزی بخره هم زبونش برای من فقط درازه پدرسوخته هست برای من فقط 

بعد خب نگید این چ ربطی داره به اون چک برادرش 

من بحثم اینه چرا برای من تو زندگی نه قشنگ میگه بهونه خوب  درمیاره یا چرا مثل اونا نیست چرا فقط اونا اینطوری هستن شوهرم میخواد کلا حالی من بکنه مهم نیستی الویت نداری برام  تلاشی نمیکنم تا چیزی بخرم یا به تو میتونم فقط نه بگم چیزی ک خودش همیشه میگه نداری هامو به تو نگم برم به کی بگم انگار فحشم میده اینو میگه 

چطور همیشه بهونه آوردن نه گفتن پیچوندن برای من هست تو زندگی خب شاید بگید چرا داری ناراحتی می‌کنی برادرشه اما خب خیلی ناراحتم خیلی 

انگار همون برادرش میخواد حالی آدم بکنه ما حتی اگر خیلی داشته باشیم هم بازم. از شوهر تو استفاده می‌کنیم ک خواسته زن بچه های خودمونو فراهم کنیم اما شوهر من کلا اینطوری نیست خیلی با رفتاراش این کاراش منو حساس کرده شاید اگر با من اینطوری نبود من اینطوری حساس نبودم یا اینطوری فکر نمی‌کردم اصلا 

من که این جور چیزا برام مهم نیست و هیچ وقت خودم و بین شوهرم و خانوادش قرار نمیدم چون این کار فقط زن و از چشم میندازه 

با همین روش خودم پیش رفتم شدم نور چشمی شوهر و خانواده اش نه تنها شوهرم بلکه خانواده شوهرم هم ازم مشورت میگیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دوتا چيز كه بهم ربط ندارن رو دارين بهم مربوط ميكنيد

برادرش ي چك خواسته شوهرت داده،

پول كه نداده

اگه پول ميداد باز يه حرفي

اونوقت ميگفتي براي من خرج نميكنه واسه خانواده ش ميكنه.

اينكه شوهرت فلان چيزو نميخره، ربطي به برادرشوهرت نداره كه چك خواسته

شما دوتا چيز كه بهم ربط ندارن رو دارين بهم مربوط ميكنيدبرادرش ي چك خواسته شوهرت داده،پول كه ندادهاگه ...

منظورم این بود برای من خوب زبونش درازه میاد دروغ میگه منو میپچونه اما اونا نه 

درحالی ک باید با اونا اینطور باشه 

منظورم این بود برای من خوب زبونش درازه میاد دروغ میگه منو میپچونه اما اونا نه درحالی ک باید با اونا ...

خب چك دادن

كه براش سخت نيست

چرا بايد بپيچونه

پول كه نميخواد بده به برادرش

بعدم خانواده شن ميخواد كمكشون كنه ، چرا از رو بدجنسي بگه نه چك نميدم. 

خب چك دادنكه براش سخت نيستچرا بايد بپيچونهپول كه نميخواد بده به برادرشبعدم خانواده شن ميخواد كمكشون ...

چون قبلنا شناخت داشتم ازش اینطور بود ک اصلا از برادرش چیزای اینطور نمی‌خواست اما ی برادرش داشت از دست داده هم اون هم شوهرم دو طرفه بود کلا حس خوبی به این برادرش ندارم 

شوهر وقتی از چشم میوفته که زن مداخله کنه و مرد به هر دلیل مثل غرورش یا تعصب روی خانواده به حرف زن گو ...

کلا مخالفی با زنا مشکل داری 

من متوجه حرفات نشدم ربطی داره از چشمم افتادن مرد با مداخله زن آخه آخر حرفتم درست نگفتی 

کلا مخالفی با زنا مشکل داری من متوجه حرفات نشدم ربطی داره از چشمم افتادن مرد با مداخله زن آخه آخر حر ...

من با زن ها مشکل ندارم با یه سری کارای زن ها مشکل دارم 

بله ربط داره

زن به کاری مداخله میکنه که به اون ربطی نداره

فکر کن همچنین خواسته ای رو مرد از زن داشته باشه و بین زن و خانوادش وارد بشه

خب چك دادنكه براش سخت نيستچرا بايد بپيچونهپول كه نميخواد بده به برادرشبعدم خانواده شن ميخواد كمكشون ...

عزیزم آخه اون موقع ک میخواستم برای من اون وسیله رو بگیره منم بهش گفتم چک بده گفت دسته چکم تموم شده صبر کن بیاد دسته چکم  بهم نگفت ک پول ندارم گفت دسته چکم تموم شده بعد هم اومد باز زد زیرش خب منم ناراحتم میشم می‌تونست به من ک همینطور خوشگل پیچوند زد زیرش به داداش هم همینطور بگه خواسته اونو بلاخره درسته پولی نبوده اما بلاخره کارشونو راه انداخت 

من ناراحتم از این ک چرا شوهرم برای من اهل پیچوندن نه گفتن هست اما دیگران نه خب خیلی دلم شکست من زنشم بازم میگم بهم نگفت پولشو نمیتونم الان جور کنم گفت دسته چکم پره صبر کن میاد می‌تونست یا بره چک بگیره از کسی یا اگر هم نمی‌خواست باید وقتی می‌رسید برام می‌خرید اما منو فقط پیچوند اذیت کرد 

من پدرم چند وقت پیش شیش تا برگه چک بهمون داد قرار نبود که اون پولشو بده الآنم برگه چک دادن شوهرت به این معنی نیست که بخواد بهشون پول بده.ببخشی ها ولی خیلی تنگ نظری

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید