اعضای خانواده شوهرتون از شوهرتون برگه چک بخوان
ناراحت نمیشید ؟
براد شوهرم از شوهرم دوتا برگ چک میخواست اعصابم خورد شد چون خودشون از وقتی ازدواج کردم ندیدم شوهرم ازش چیزی بخواد مثل وام یا ضامن شدن یا پول خواستن یا برگ چک اینا
همین اینکه اونا دستشون به دهنشون میرسه
جوری زندگی میکنن ک شوهرم بخواد هم چیزی عمرا بده یا تا خرخره همش تو خرج خودشونن چک دارن همش تو وام خودشونو انداختن همش داره برای زندگی زنش بچه هاش خب خرج میکنه دوتا شغل داره
زندگیشون کلا خیلی بهتر از ما هست منم نمیتونم ببینم شوهرم بهشون برگ چک بده گفت پولشو خودش میخواد بده اما منم نمیدونم راست میگه یانه
ی نمونه شو براتون مثال میزنم ک برای من فقط زبونش درازه تو این زندگی
یادمه قبلنا میخواستم کولر گازی برام بخره برای یکی از اتاق ها چون کولر آبی خنک نمیکرد اول گفت نمیخواد این حرفا بعد گفت دسته چکم پر شده صبر کن یک هفته دیگه میاد میتونست بگه چک هم بیاد پولشو ندارم پرداخت کنم الان ولی گفت صبر کن درحالی ک میتونست بره از کسی بگیره ازهرکسی ولی اینو بهم گفت یک هفته بعدش گفتم گفت الان وقتش نیست زمستون بعد کلا تا الان میپچنوند یا هروقت کم میورد میگفت نمیخرم نخرید کلا
این فقط یکیش بود کلا براش سخته برام چیزی بخره هم زبونش برای من فقط درازه پدرسوخته هست برای من فقط
بعد خب نگید این چ ربطی داره به اون چک برادرش
من بحثم اینه چرا برای من تو زندگی نه قشنگ میگه بهونه خوب درمیاره یا چرا مثل اونا نیست چرا فقط اونا اینطوری هستن شوهرم میخواد کلا حالی من بکنه مهم نیستی الویت نداری برام تلاشی نمیکنم تا چیزی بخرم یا به تو میتونم فقط نه بگم چیزی ک خودش همیشه میگه نداری هامو به تو نگم برم به کی بگم انگار فحشم میده اینو میگه
چطور همیشه بهونه آوردن نه گفتن پیچوندن برای من هست تو زندگی خب شاید بگید چرا داری ناراحتی میکنی برادرشه اما خب خیلی ناراحتم خیلی
انگار همون برادرش میخواد حالی آدم بکنه ما حتی اگر خیلی داشته باشیم هم بازم. از شوهر تو استفاده میکنیم ک خواسته زن بچه های خودمونو فراهم کنیم اما شوهر من کلا اینطوری نیست خیلی با رفتاراش این کاراش منو حساس کرده شاید اگر با من اینطوری نبود من اینطوری حساس نبودم یا اینطوری فکر نمیکردم اصلا