2777
2789
عنوان

انسانی هایی که قبول شدن بیاید

87 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من متاسفانه ۳ سال پشت کنکورم اصلا درسی هم نخوندم اراده نداشتم . میخام الان بخونم 

امانمیدونم چطور شروع کنم چ کتابایی بخرم 

میشه کمکم کنید

کسی کتابی نداره به من بده ؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
تا الان گتاب نداشتی پس چطوری پشت کنکور بودی

اصلا نمیخوندم همینجور بیخودی میرم کنکور میدم . انسال رتبم ۱۵ هزار شد . من درسم خیلی خوب بود ‌ حیف با اتفاقاتی برام افتاد روحیه درس خوندن ندارم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیخوندم همینجور بیخودی میرم کنکور میدم . انسال رتبم ۱۵ هزار شد . من درسم خیلی خوب بود ‌ حیف با ...

با ۱۵ هزار که میشه اکثر رشته هارو قبول شد

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

با ۱۵ هزار که میشه اکثر رشته هارو قبول شد

مثلا چی؟؟ من روان . مشاور علوم تربیتی استانهای نزدیک زدم ردم کرد

مثلا چی؟؟ من روان . مشاور علوم تربیتی استانهای نزدیک زدم ردم کرد

بهمن ماه مجدد انتخاب رشته کن 

کلی باید انتخاب میکردی 

شده با این رتبه یا ۱۱ هزار حقوق و... زابل قبول شدن 

بهمن ماه مجدد انتخاب رشته کن کلی باید انتخاب میکردی شده با این رتبه یا ۱۱ هزار حقوق و... زابل قبول ش ...

مگ بهمن ماه باز انتخاب رشته میکنن؟؟

رتبت هم خیلی خوبه مطمنی که نخوندی اصلا ؟؟شاید معدلت خوب بود

اره بخدا هیچی نخوندم 

فقط ۳ تا کتابامو ترمیم کردم و رفتم کنکور

حتی با تاخیر در مهلت ثبت نام رفتم ک ۶۰۰ دادم برا ثبت نامم 

.معدلم اره خوبه ۱۹/۱۸

اره بخدا هیچی نخوندم فقط ۳ تا کتابامو ترمیم کردم و رفتم کنکورحتی با تاخیر در مهلت ثبت نام رفتم ک ۶۰۰ ...

ایول بس بخاطر همین اینقدر رتبت خوب شده ♥️

بازم پرس‌وجو کن ببین بهمن ماه با آزمون هم انتخاب رشته میشه 

و اینکه اگه خواستی پشت بمونی یه چنل هست که پی دی اف کتاب های درسی رو رایگان میزاره از اونا استفاده کن