2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

174 بازدید | 17 پست

دوستان پدرشوهر بنده هفت ماه پیش فوت شدن و بعد اون من با همسرم عقد کردیم یعنی یک ماه بعدش و من فقط یکبار تو جلسه خواستگار پدرشوهرم و دیده بودم خدا رحمتش کنه 

حالا بعد این چند ماه یکی از فامیلای شوهرم عروسیشه و خونواده شوهرم و من و هم دعوت کردن قضیه از قراره که خونواده شوهر میگن ما تو عروسیشون شرکت میکنیم ولی نه لباسی میپوشیم نه ارایشی و نه رقصی چون پدرشوهرم فوت شدن 

ولی از این طرف خونواده خودم میگن تو بپوش هم لباس هم ارایشگاه برو چون تو تازه عروسی و خوبیت نداره مثل ماتم زده ها تو عروسی شرکت کنی بنظرتون چیکار کنم اینم بگم شوهر خواهر شوهرا و جاری ها میگن ما هیچی نمیپوشیم رقصی هم نداریم ولی مادرشوهرم به من میگه تو بپوش تو تازه عروسی هر طور خودت دوس داری بیا 

میترسم بپوشم بعدا فامیلاشون بگن این چه دختریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیک برو اما نه با ارایشگاه لباس مجلسی.

ارایشگاه خوشکل بکن لباس خوبم بپوش ولی ن انگار که عروسی خواهرته. مث خانواده شوهرت برو یه کوچولو بهتر از اونا

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

همون کاری که خانواده شوهرت میکنن بکنن تو داری به پدرشوهر والبته همسر خودت احترام می‌ذاری 

یک عمر قراره باهاشون زندگی کنی بهونه ندی بعدا دستشون که بگن تو هر کارخواستی بکن ولی اگه با آرایش بری برقصی فردا همین رو میزنن به روت که ما گفتیم تو چرا کردی

بنطرم حد وسطو بگیری بهتره.. یعنی آرایشگاه نرو یکم خودت ارایش کن.. یه لباس پوشیده تر بپوش ک بیشتر جنبه شومیز شلوار داشته باشع.. دکلته و ... اصلااا نپوش. 

رقص هم بنظرم کلا تو فامیل شوهر خوب نیس کلی حرف پشتت در میاد

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

منم نظرم اینه تازه عروسی به خودت برس. ولی نه اونجوری که تو چشم باشی. یه آرایش و مدل موی ساده و شیک انتخاب کن. با یه لباس مجلسی که شلوغ نباشه. ساده باشه. خیلی اروپایی برو بشین پیششون

سلام.

تو دوران عقد حرف آدم زیاده و حرفم برای آدم در میاد.

به نظرم با مادر شوهر و همچنین شوهرت مشورت و صحبت کن  ببین چی میگن اگه براشون بد نیست که عروسیشون با وجود عزا دار بودن لباس بپوشه و ارایشگاه بره خوب چه بهتر  بپوش.

سر خو کاری نکن چون مثل من میشی هنوز که هنوز رفتارای توی عقد رو بهم میگن که اره تو فلا کردی و فلان.

چه زیباست امیدوار بودن و با امید زندگی کردن...نه امید به خود که غرور است، نه امید به دیگران که حماقت است. امید به خدا منبع تمام آرامشهاست...