2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کنکور شد اینده  ب نظرم برو ی جا کار اموزی ی حرفه برای خودت انتخاب کن برای درس خوندن وقت زیاده بی خیال کنکور شو برو سر کار  ن فروشندگی ی حرفه یاد بگیر  مثلا اشپزی فرنگی نمیدونم تو شهرتون چ کاری جواب میده این افکار فقط برای بیکاریه همین 

سهمیه کنکور داری و می‌نالی؟!

شما یه‌خورده کمتر از ما معمولی‌ها هم تلاش کنی بردی!

منم مثل شما.

پشت‌کنکوری ام. یه تبلت دارم، از رو پی‌دی‌اف تست می‌زنم، نیاز به آزمون و کلاس دارم ولی شرایط مالی خانواده‌م اجازه نمی‌ده دوباره بخوام اذیت‌شون کنم.

فیلم هم از تلگرام می‌بینم و کار خودمو راه می‌ندازم.

منم تحقیر و تخریب می‌شم چون الان باید در نقطه‌ی دیگه‌ای از زندگی بودم ولی هنوز دارم برای کنکور می‌جنگم.

به نظرم تو بهونه میاری..! و این کاملا عیان و واضحه‌.

کنکور نگاه نمی‌کنه تو شرایطتت خوب بوده یا بد، به تلاشت نگاه می‌کنه. من چیزی جز بهونه آوردن تو تاپیک شما نیاوردم.

انگار که مثلا همه‌ی کنکوری‌ها هم منابع دارن هم کلاس هم کتاب هم همه‌چیز! 

اصلا این‌طور نیست. شما دنبال این هستی که شرایط خوب بسه بعدا شروع کنی..! متأسفانه باید بگم بر حسب تجربه ممکنه همچنان نخونی.

بخاطر کتک بخاطر بدبختییی تنها آینده من کنکورممه پول ندارم هیچ گوهیی بخورم ،😭😭😭

از کجا میدونی یه اتفاق غیر منتظره در پیش نیست که تمام این دغدغه ها رو از بین ببره ؟ از من میشنوی تحمل کن . تا ۴ سال دیگه اوضاع با الآن ۱۸۰ درجه فرق میکنه . خودتو بکشی که روحت بلا تکلیف بشه ؟ انگار رفتی نون بخری . یه صف طولانیه که ۴۰ - ۵۰ سال باید تو صف باشی . زمستون میشه . تابستوم میشه . تو هنوز تو صف منتظری نوبتت بشه . وقتی هم نوبتت شد بهت نون نمیدن . شاطر میگه برو تو تنور . چون خودکشی کردی . به جای بلاتکلیفی بشین تو اتاق خودت فیلم ببین . این یعنی بدتر از اونه ؟ بی پولی خیلی سخته . خودم تا ۳۷ سالگی بی پول بودم . یه دفعه وضعم تغییر کرد . مشگلاتی داشتم که آرزو میکردم ای کاش فقیر بودم و هر روز نون خالی میخوردم . ولی اوضاع عادی داشتم . دنیا دو روز است . روزی با تو و روزی بر علیه توست . فعلا ب. علیه توئه . صبر کن با تو هم میشه . 

اسی درسخون نیستی ،،،اینقدر ناله نکن 

سهمیه داری یک هیچ از هم جلویی ،،،۶۰ درصد نهایی رو هم شما  فقط ی همتی کنی نهایی خوب بدی رشته خوبی قبول میشی 

برای نهایی هم کتاب دقیق بخونید قطعا بالا میشید 

ایرانم تسلیت 🖤 ۱۸و۱۹دی ۱۴۰۴

سهمیه کنکور داری و می‌نالی؟!شما یه‌خورده کمتر از ما معمولی‌ها هم تلاش کنی بردی!منم مثل شما.پشت‌کنکور ...

عزیز من ابجییی یه چیز بگم ت خوبه تبلت داری ولی من گوشیم ماال خودم نی برم تلگرام نصب کنم بابام منو کشته