2789
عزیزم غصه نخور.دلم روشنه که همه چی برات درست میشه.مادرت جلوی بابات رو نمیتونه بگیره؟بابات از چه لحاظ ...

ن. اجیییی معتادها مشکل اعصاب داره میرم میگم بابام کتاب ندارم چطور درس بخونم میگه کتابا خودت بخون تست مست چیه میگم نمیشه میگیره میزنم مامانم مریضه بیچاره چقدر جلوشو بگیرع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن. اجیییی معتادها مشکل اعصاب داره میرم میگم بابام کتاب ندارم چطور درس بخونم میگه کتابا خودت بخون تست ...

کسی نمیشناسی تو آشنا و فامیل دسته دوم کتاب داشته باشه ازش بگیری؟اینایی که سال های قبل کنکور دادن کتابهاشون رو که دیگه نیاز ندارن

کسی نمیشناسی تو آشنا و فامیل دسته دوم کتاب داشته باشه ازش بگیری؟اینایی که سال های قبل کنکور دادن کتا ...

ندارن آجی شانسمه منه بدبختتتت بر م بمیرم پول کفنمم ندارن

چه کتاب هایی احتیاج داری؟اسمهاشون رو بده من برات میگیرم و پست میکنم برات

منم دارم با پیدی اف تست میزنم سال پنجمه پشت کنکور ام ببین تایپیک هامو اگه واقعا این کارا می‌کنی من بگم اسم کتابارو؟

کتابام قدیمیه نتونستم امسال کتاب جدید بخرم 

ن. اجیییی معتادها مشکل اعصاب داره میرم میگم بابام کتاب ندارم چطور درس بخونم میگه کتابا خودت بخون تست ...

تلگرام بزن کتاب تست ها رو پی دی افشا دانلود کن اگه پیدا نکردی درخواست بده برات بفرستم فقط با غصه خوردن خودتو نابود نکن که چند سال دیگه مثل من بشی 

پس بمیرم بهتره

تو پولدار ام بشی کتاب ام داشته باشی نمیخونی تا خودت نخوای کسی نمیتونه بهت کمک کنه درس خوندن سخته خیلی سخته اگه قوی نیستی ول کن شروع نکرده تمومش کن اگه ام میخوای خودتو از این وضعیت نجات بدی شروع کن

با گریه و بمیرم بمیرم هیچی درست نمیشه