2777
2789
عنوان

خیلی هله هوله میخورم اما غذا اصلا

177 بازدید | 14 پست

جدیدا اینطوری شدمممم

صبحانه جای چیزا مقوی ..چیفلکس و شیر میخورم

بعد چیپیس 

بعد ناهار نمیتونم بخورم چون معدم سنگین شده به جاش ساعت ۳ چی پلت و لواشک میخورم

چون ناهار نخوردم زود گشنم میشه مجبور میشم یدونه کروسان بخورم

شبا هم شایدد دو قاشق غذا بخورم

هفته س اینطوری شدم نمیتونم غذا بخورم

چکار کنم🥺💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

هر چی هله هوله داخل خونه هست رو بریز دور
صبحونه شیر بخور و تخم مرغ
میانوعده ها هم یک میوه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالری شمار نصب کن وقتی ببینی از این خوراکیهای مضر چقدر انرژی دریافت میکنه بدنت بدون هیچ ماده ی مغذی؛ ...

۱۴ کیلو کمبود وزن دارم

چاق نیستم که نگران چاقی باشم

وایی سختههه

سخت نیست
انجام بده عادت میکنی
صبح ها یه قاشق عسل هم بخور همراه شیر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

۱۴ کیلو کمبود وزن دارمچاق نیستم که نگران چاقی باشم

خب همینکارارو میکنی کمبود وزن میگیری
کمبود ویتامین و فیبر و آهن و..

ای وایکارت سخت شد کهبه نظرم برو دکتر رژیم اونجوری مجبوری غذای اصلیتو بخوری

البته از هیکلم راضیم فقط مشکلم اینه نمیتونم غذا بخورم

تازه من مشمل معده هم دارم💔

پس دست وردار  برو پیش دکتری که از طریق دم و بازدم آنالیز بدن میگیره یخورده گرون هم هست میفهمه مشکل بدنت چیه دارو میده مشکلت رفع میشه کم کم میتونی غذا خوب بخوری

البته از هیکلم راضیم فقط مشکلم اینه نمیتونم غذا بخورم

هیکل رو بریز دور
وقتی 14 کیلو کمبود وزن داری یعنی اوضاع خیلی خیطه
داخل نت بزن هرم غذایی روزانه
باید کامل این هرم رو انجام بدی و بخوری.. هر شب تاپیک بزن منو تگ کن ببینم چیا خوردی
بچه الکی نیست یهو یه مشکل بزرگی داخل بدنت میاد...