2777
2789

نعل اشکنه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدانی نیستم ولی رستوران نعل اشکنه و رستوران گرین مون خوب بودن . گرین مون فست فود هست نعل اشکنه غذای ایرانی و فضای زیبایی داشتن . رستوران کاکتوس هم عالی بود .

یه رستورانی بود فکر کنم اسمش سیب بود اونم خوب بود.

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

جدی خوبن؟ خیلی گرونن یا نه؟آدرس دقیقش میشه کدوم خیابون چون من زیاد آشنا نیستم با اینجا

نونا پارک یا پارک شهر بهش میگن، دقیقا نمیدونم باورکن هربار رفتیم هم شب بوده هم خودم همدانی نیستم 

تو این برنامه ها بزن ساندویج آقاجون همدان میاره

نعل اشکنه خیلی گرونه غذاش؟

نه عادی بود .

البته نسبت به گرین مون و کاکتوس اره گرونتر بود .

کاکتوس هم کیفیتش بالاست و قیمتاش پایین تره 

فکر کنم تو میدان بوعلی هست و عالی بود .

نه عادی بود .البته نسبت به گرین مون و کاکتوس اره گرونتر بود .کاکتوس هم کیفیتش بالاست و قیمتاش پایین ...

ببخشید زیادسوال  میپرسم ولی کدوم غذای نعل اشکنه  و گرین مون  و کاکتوس بنظرتون خوشمزه تره ؟ 

بعد نعل اشکنه که گرونتر بود واقعا کیفیتشم بالاست یا الکی گرونه؟

ببخشید زیادسوال میپرسم ولی کدوم غذای نعل اشکنه و گرین مون و کاکتوس بنظرتون خوشمزه تره ؟ بعد نعل ا ...

کیفیت غذاهای همه رستوران هایی که معرفی کردم بالا بود واقعا عالی بودن .

نعل اشکنه خیلی فضای خوشگلی داره و قیمتش بخاطر اون بالاتره و غذاش هم خوب بود ولی یکم پرسنل دیر رسیدگی میکنن . به نظرم اگه قیمت مناسب و غذای با کیفیت میخواین برید کاکتوس رسیدگیشون هم خوب بود و غذا خوشمزه بود فقط فضاش خاص نبود عادی بود .

گرین مون هم فست فود هست و فضای گرم و قشنگی داشت حس خوبی بهم میداد .