2777
2789
عنوان

بنظرم زندگی متاهلی خیلی سخته

124 بازدید | 11 پست

مجردی بده ولی متاهلی سخت تر از اونه 

همش داری انگاری دست و پا میزنی اما نمیتونی خودتو نجات بدی

همش فکر میکنم شاید ازدواجم اشتباهه یا اصلا به درد هم نمییخوردیم از اول ولی میام مشکلات بعضیارو میخونم میبینم اونا هم مشکلاتشون مثل منه حدودا یا ی جوری دیگه هست 

ی آدمی هم بودم ک تحمل خونه بابامو نه اون موقع داشتم نه حالا اگر طلاق بگیرم 

برای همین کلا زندگی برام سرد بی روح شده همراه با کلی غصه وسواس فکری یعنی میگم چ خوب میشد اون شوهری ک دلم میخواست گیرم میومد نه این ک همش باید بهش بگی باهام صاف باش رفیق باش دوستم داشته باش 

خیلی وقته حالم بده 

گاهی وقتا شده برام پیش اومده زندگی بعضی هارو رو میبینم یعنی واقعیشو نه تو این نی نی سایت میگم با خودم باز به زندگی خودم و شوهرم خیلی بهتره 

اما زندگی بعضی ها اطرافیان هم میبینم خیلی حسرت میخورم میگم خوشبحال اون زن و بچه هاش با هم چین شوهری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر مهربون از اونا ک همش به زنشون محبت میکنن میخندونن باهاش خیلی رفیقن

عزیزم🥺

خب هرکسی ی اخلاقی داره

سطح توقعتو بیار پایین ازش ک اذیت نشی

البته مجردم شاید درک نمیکنم

🌸💓🦢🫀🩰

نوشتم برات ن شوهرای من ک همش کل زندگیم باهاش دعوا بوده ناراحتی

بنظرم با مشاور حتی شده ی جلسه صحبت کن چون علائم افسردگی داره.

خب تو اگ رمانتیک بازی دراری شوهرتم همونکارا رو نمیکنه؟

عزیز نمیدونم مشکل شما چیه 

اما چیزی که واضحه شما ادم کم تحملی هستین یعنی شتید دنبال منفیای زندگی هستی اینا تو رو بی طاقت میکنه 

زندگی همه همینطوره بجای اینکه از زندگی ایراد بگیری ببین چه خصوصیاتی داری که نمیتونی سازش کنی 

خودتو یکم ارون کن بپذیر زندگیو خودتو و دیدگاهتو تغییر بده تا بتونی راحتتر زندگی کنی 

قبول دارم یه جاهایی سخت میشه یه جاهایی ادم گریه اش درمیاد اما زندگی همه همینه تو فقط ویترینی از زندگی بقیه میبینی 

منم تو رو ببینم میگم خوشبحالش اما همه زندگی مشکلاو و دستو و پا زدن توشه و هنر اینه راه حل یاد بگیریم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

2790
2778
2791
2779
2792