2777
2789
عنوان

توروخدابیاین

225 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا نمیدونم چراهرکیومیبینم موهاش پررره حسادت میکنم خصوصاالان ک ازدواج کردمموجایی زندگی میکنیم ک خانومابدوم روسری میگردن نمیدونم چکارمیکنن انقدموهاشون پره  توروخداراهکاری هست بگین موهام بشدت ریخته میخام جاهای خالیش دراد...دکتری هست معرفی کنیدممنونم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خخخخ عزیزم ن دیگ درون حدنمیخام مال من حدعادیم نیستن خیلیی غیرطبیعین بخاطرریختنه میخام دوباره دربیان

منم قرص پرانول خوردم عوارضش ریزش موءِ الان شونه میزنم با شونه موهام میاد پایین خیلی کم شد...دیگه نخوردم واسه تپش قلبم بود

راهکاری نداری عزیزم واقعاخیلیییی حادع مشکلم برامن ارثی نیست

عزیزم یه دکتر پوست و مو برو که بهتر راهنمایی بشی ولی قدیما حنا ریشه موها را قوی میکرد حداقل ریزش نداشت الان کسی استفاده نمیکنه 

هیرویت شنیدم برای بلندشدن سریع میخورن برادرومدن جاهای خالی اثرنداره مرسی قلبمممم دکترایی ک ژل تزریق ...

نه هرویت پر پشت میکنه....مادرم ۵۳ سالشه از وقتی هرویت و شروع کرد حتی این مو ریزه های پیشونیش بلند شد چسپید ب موهاش....والا اونارو اصلا اطلاع ندارم