2777
2789
۱۵ سالشع

پس دکتر داخلی بره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم هی اینطوری کبود میشه ولی بدون درد چه قرصی بخورم بنظرتون

قرص نداره پلاکت 

اول آزمایش بده مطمئن شو بعد دارو مصرف کن برا پلاکت آمپول میدن 

هم این که شیره انگور یه قاشق هر روز بخوری تاثیر داره 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

سابقه بیماری خونی داره ولی چندین ساله ترک درمان شده مامانم خیلی میترسه

بیماری خونی چی بوده؟

ببین علامت مهم و قابل پیگیری هست

استخوان درد نداره؟

اگر سوالی در مورد ازمایش های پزشکی خود داشتید ،در حد توان پاسخگوی شما خواهم بود 

وضعیت کبدش چطوریه؟ 

مشکل روحی نداره؟ 

شبا خواب وحشتناک نمیبینه؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین از من یکی دور روز پیش فقط روی زانوم کبود شد 

چون ورزش که میکنم ممکنه یکی از مویرگای همون قسمت پام کنده شده بود خون مرده جمع شده از خواهرتو رو نمیدونم بهتره بره دکتر پوست اون براش هر ازمایشی لازم باشه رو مینویسه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛