2777
2789

یسال مریضم چه شبایی تا صبح بیدار بودم امشب سه بار منو بیدار کرد که سرم داره منفجر میشه منم بزور قرص خوابم می‌بره هرشب .آخرش هم تنها رفت دکتر دیگ جواب نمی‌ده خدا کنه همیشه سلامت باشه  

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

خوشبحالتون مال ما تو سلامت هم مثل بچه هاست

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من یه مدت خیلی بهش اهمیت میدادم فهمیدم وقت تلف کردنه

چون من خودم چیزیم میشد اصلا براش مهم نبود

این شد که بیخیالش شدم

الان مریض میشه میدونه نباید از من انتظاری داشته باشه😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد من اصلن حوصله ندارم .خودم اکثر شبا درد دارم اصلن متوجه نمیشه میگم بیدارش نکنم 

دقیقا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من یه مدت خیلی بهش اهمیت میدادم فهمیدم وقت تلف کردنهچون من خودم چیزیم میشد اصلا براش مهم نبوداین شد ...

اره من حس میکنم من میگم درد دارم گاهی جدی نمیگیره 🙂 الانم الکی بر نمیداره بیشتر نگران شم 😑