2777
2789

یه مدتیه ک یه سریال ترکی میدیدم. تازه داشتم میدیدمش ک تموم شد.    اسم سریال (بازی سرنوشتم)

اخرش انقددد بد شد و انقدد حس افسردگی بهم دست داد که انگار دارم تو واقعیت میبینمش. من الان چطور خابم ببره خیلی حالم بده خیلی زیادددد💔🥲کسی دیده این سریالو؟

برا همینه ک میگم سریالی ببینید ک آخرش خوب تموم بشه

معرفی کنید ❤️

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر بخواب فیلمه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
Baht oyunu ? کمدیه که

اسمش بازی سرنوشت من 

اونی که شما میگی بازی بخت

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فکرکنم فقط منم که سریال غمگین دوست دارم😂ولی الان شدیدا حالم بده🥺💔

منم غمگین دوس دارم 

نمیتونم کمدی نگاه کنم😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مثل منی پ😂

اوم 

الان دارم پرندگان آتش میبینم 

😩

2790
2778
2791
2779
2792