2777
2789
عنوان

تاثیر میوه و سبزیجات روی پوست 😍

422 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها میخواستم تجربمو باهاتون به اشتراک بذارم من عاشق پرتقالم يعني تنها میوه ایه که دوسش دارم همیشه کلی میوه می‌خریم ولی من اصلا نمی‌خورم فقط وقتی پرتقال میاد روزی 2 تا میخورم وقتی فصل پرتقال میشه پوستم فوق العاده شفاف و روشن میشه البته من خودم پوستم روشنه ولی وقتی پرتقال یا کلا میوه خیلی مصرف میکنم قشنگ تاثیرش مشخصه 

علتش ویتامین سی موجود توی پرتقال هست، چون ویتامین سی باعث روشن شدن پوست و کم رنگ شدن لک های صورت میشه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بهتون بگم که بخاطر تاثیراتی که میوه و سبزیجات روی کبد داره روی پوست فوق العاده تاثیر داره يعنی در کل تغذیه خیلی خیلی موثره دیدید مواد غذایی شیرین و چرب مصرف میکنید پوستتون جوش میزنه و ناصاف میشه.. ولی میوه و سبزیجات به همون اندازه پوست رو شفاف میکنه چون کبدو پاکسازی میکنن عالیه برای سلامتی خودتون و پوستتون حتما مصرف کنید عالیه 

علتش ویتامین سی موجود توی پرتقال هست، چون ویتامین سی باعث روشن شدن پوست و کم رنگ شدن لک های صورت میش ...

دقیقا همینطوره عزیزم حتی خونده بودم ملانین رو کاهش میده... خیلی دیدم حتی خانم های باردار در بارداری با مصرف پرتقال نوزادشون پوستش روشن میشه