2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیشه کارای خدا رو زیر سوال برد صددرصد بهترین کارو همیشه اون انجام میده ولی راستش منم تا یه حدودی یه همچین طرز فکری رو دارم که چرا خدا ماهارو آفریده و اینهمه هم ممکنه با چالش رو به رو بشیم آخرشم جسممون می‌ره زیر خاک و می‌پوسه و عزیزانمون داغ میبینن من خودم وقتی فکر میکنم با خودم میگم هیچوقت دوست ندارم بچه دار بشم بابت این موضوعات چونکه من یه آدمیم که خیلی فکر میکنم به ته همه چی

ولی بازم می‌دونم اول آخر حق با خداست ولی خب برای ما هم سوال پیش میاد دیگه اینم کاملاً طبیعیه

نمیشه کارای خدا رو زیر سوال برد صددرصد بهترین کارو همیشه اون انجام میده ولی راستش منم تا یه حدودی یه ...

چی بگم بعضی وقتا آدم همه چی داره ولی ته ته دلش نمی دونه چی میخواد من همه چی دارم ولی نمیدونم سردرگمم

چجوری خسته شدم دیگه

ببین هیچکدوم از ما توی دنیا اضافی نیستیم پس قطعا خدا برای هدف خاصی ما رو آفریده رسالت هر کس دلیلی هست که به دنیا اومده و خودش در وجود خودش باید پیدا کنه که در نهایت به هدف واقعی زندگی یعنی وصال به خدا برسیم ...

اگه توضیحاتم برات قابل درک نبود میتونی کتاب آمدنم بهر چه بود از داداش رضا رو بخونی 

ببین هیچکدوم از ما توی دنیا اضافی نیستیم پس قطعا خدا برای هدف خاصی ما رو آفریده رسالت هر کس دلیلی هس ...

حتمآ. بعضی وقتا به پوچی میرسم دست خودم نیست.ممنونم از راهنماییتون

حتمآ. بعضی وقتا به پوچی میرسم دست خودم نیست.ممنونم از راهنماییتون

خواهش میکنم من خودمو در حدی نمیبینم کسی رو راهنمایی کنم ولی بهتون پیشنهاد میکنم سعی کنید گاهی وقتا بیخیال باشید زندگی رو سخت نگیرین 🦋