2777
2789
عنوان

کیا عاشق شدن

98 بازدید | 7 پست

چه رنج بزرگیه وقتی دیوانه وار عاشق کسی باشی و اون حتی ندونه عشق یعنی چی

چقد سخته نگاش که می‌کنی ته دلت ضعف بره حتی با اینکه قیافه معمولی داشته باشه اما تو برای اون مهم نباشی 

اینکه با تمام بدی های ک بهت بکنه بازم بخوایش اما اون فقط ازت ایراد بگیره و خوبیاتو نبینه

میگن وقتی کسیو دوس داشته باشی بدیاشو نمیبینی 

وقتی از کسی خوشت نیاد خوبیاشو نمیبینی 💔 حکایت منو شوهرمه

فقط ازم ایراد میگیره هیچوقت ازم تعریف نکرد من یه زن معمولی ام مثه خیلی از زنا، خانه دارم و بچه داری میکنم اما همش ازم ایراد میگیره هی یا میگه باشگاه برو کلاس رقص برو کلاس موسیقی برو فلان کن بهنام کن هیچوقت منو بخاطر خودم نخواست و نمی‌خواد

بارها ام خیانت دیدم اما مهم ترین دلیل موندنم همین عشق لعنتیه کسایی ک عاشق شدن میفهمن چی میگم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم یکم بیرون برو یه باشگاه برو یه کلاس برو خیلی سخته

نمیشه اونوقت نمیتونم به بچه و خونه و حتی خودم برسم مخصوصا این فصل ک طول روز کوتاهه حالا شاید باشگاه بشه برم چون تو شهر ما سانس خانوما تو هر باشگاهی صبحه اما کلاس آموزشی شاید نتونم بعدظهر برم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

چند سالته ؟ عشق تو هر سنی یه جور متفاوتی هست

۲۲ 

نمیشه اونوقت نمیتونم به بچه و خونه و حتی خودم برسم مخصوصا این فصل ک طول روز کوتاهه حالا شاید باشگاه ...

به هر حال وقتی شوهرت میگه برو معنیش اینه ک دوست داره اونطوری که میخواد باشی بنظرم تو هم باید به سلیقش احترام بذاری

و اینکه توصیه من اینه که براش یه دوست باش نه مادر

به هر حال وقتی شوهرت میگه برو معنیش اینه ک دوست داره اونطوری که میخواد باشی بنظرم تو هم باید به سلیق ...

دوس دارم همه کاری بکنم اما هم اراده ندارم هم میترسم نتونم به خونه و زندگی برسم اونوقت بیاد بگه بهم غذا ندادی خونه نامرتب بود اینو بهانه کنه باز خیانت کنه