2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 29 پست
من ۳بار زدم گفت بستگی به سوخت و ساز بدنت دارع گفت خیلی آب کم میخوری هر سری زدم رفت ولی برای دوستم که ...

نه واندگاریش خوبه من چونه مو زدم خیلی خوب بود ولی لبم اصلااا هیچ تغییری نکرده ک بخواد بمونه هم، اصلا لب بالا رو ندارم با اینکه یه سی سی زده 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی ب بدنت داره حتما زود جذب میکنه ژلو 

یه ژل با کیفیت تر و پیش یه دکتر دیگه بزن 

من یک سیسی زدم قبل عید تا الان همونه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خب بدن ادما باهم فرق داره شما جذبش کردی

اخه اصلا تغییر نکرد بخواد فرق کنه، واسه ترمیم یه سی سی زدم چهار روز بعد ورمش خوابید دیدم لبه خودمه، لب بالا رو اصلا ندارم انقد ک کوچیکه هیچ تغییری نکرد

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اخه اصلا تغییر نکرد بخواد فرق کنه، واسه ترمیم یه سی سی زدم چهار روز بعد ورمش خوابید دیدم لبه خودمه، ...

مگه اون عکس نبود؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

مگه اون عکس نبود؟

نه اون عکس و به دکترم نشون دادم گفتم این مدلی میخوام 

اها خیلی خشکل بود منم تازه ژل زدمولی چقد دردددد داشت

چند سی سی زدی؟ فرق کرد لبت؟ قشنگ شد؟

اونجوری مثل عکس نهیه سی سی وایییی چقددد درد داشت

واسه من زیاد درد نداشت، به نظرت اگه نیم سی سی بزنم مثله عکسه میشه؟