2777
2789
عنوان

ژل لب

329 بازدید | 29 پست

سلام خوبین، من سری اول یه سی سی ژل لب زدم نیم سی (سی پایین نیم سی سی بالا) بعد برای ترمیمش چون لب بالام بشدت کوچیک بود یه سی سی بالا رو زدم ولییییی اصلاااااا هیچ تغییری نکرده حتی به درصد هم عوض نشده همون لب خودمه به خودشم گفتم گفتش ک لبت چون خیلی باریک بود فرقی نکرده در صورتی ک دوستام هم لب شون باریک بود و یک سی سی جلسه اول زدن و یه سی سی هم ترمیم و خیلی خوشگل شده لباشون. یعنی واقعا مشکل از لب منه؟ اگه بار سوم پیشش بزنم یکم حجم میگبره؟ یا برم پیش یه دکتر دیگه؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو پیشش دکترتو عوض کن یه سی سی حتما عوض میشی

برم یه دکتر دیگه یه سی سی تزریق کنه فرمش روسی میشه؟؟

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

چون تو بافت مناسب تزریق نکرده حجم نگرفته

یعنی اون یه سی سی ژلی ک لب بالام زده هست هنوز داخل لبم؟؟ نیم سی سی دیگه بزنم لب بالامو فرمش روسی میشه؟؟ 

دوستات کجا زدن برو اونجا

تو آرایشگاه زدن خیلی خوب شده ولی من میترسم برم