2777
2789

مامانم زنگ زده اورژانس 

اورژانس میگه خودش باید صحبت کنه تلفن رو قطع کرد 

دوباره من‌زنگ‌زدم وسط صحبت سرم داد کشید که اینقدر دادو بیداد نکن ( داشتم از درد پاره میشدم ) یهو تلفن قطع شد .

با گوشی خودم گرفتم دوباره میگم درد دارم توروخدا جون مادرت کسیو بفرست ،بچه ها اینقدر داد کشیدم از درد که مطمئنم همسایه هم فهمیده ،

کلی ازم سوال پرسیده بعدش میگه اورژانس کاری نمیتونه بکنه ،خب چرا پس سوال میپرسی آخه !! میگه رو تخت دراز کشیدی گفتم نه تو توالتم ،نمیتونم یه ثانیه بیام بیرون 

همزمان دقیقا همزمان اسهال استفراغ داشتم .

ظهر از بیرون ساندویچ کالباس خریده بودم که داخلش اولویه و قارچ داشت 

خدا نصیب هیچ موجود زنده ای ،رو کره زمین نکنه 

داداشم و مامانم به سختی منو بردن درمانگاه ،اونجا فوری سرم و امپول مسکن زدن 

من مرگ رو جلوی چشام دیدم 

تا زمانیکه سرم تموم شه داشتم به خودم میپیچیدم ،دست خودم نبود ،اصلا نمیفهمیدم کی نگام میکنه کی نمیکنه 

با لباس تو خونه کف اورژانس نشستم از درد 

کل خانوادم از شدت درد من وحشت کرده بودن 

صورتم از درد زیاد عرق میکرد 

واقعا این خانم اورژانس بدترین و مزخرف ترین آدمی بود که میتونستم آشنا شم باهاش 

به هیچ عنوان ساندویچ کالباس سرد نخورین،من اشتباه کردم داشتم‌میمردم 

الان یه ساعته از اورژانس برگشتم مراقب باشین

الهی مرا آن ده که آن به ... 

سنگ کلیه هس نکران نباش دقیقا شوهر منم اینجوری شد یهویی ..بری سونو میگه...نسترن بخرین بجوشونین از صافی رد کنین همراه با پالمش بخور صبح ناشتا وشب میریزه میاره همشو

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنگ کلیه هس نکران نباش دقیقا شوهر منم اینجوری شد یهویی ..بری سونو میگه...نسترن بخرین بجوشونین از صاف ...

یا خدا 😔اینا ازم سونوگرافی نگرفتن ،از کجا بفهمم سنگ دارم ؟ فردا برم سونوگرافی مجاری اداری انجام بدم ؟ ببین دقیقا زیر شکمم ،زیر ناف چنان دردی گرفت که محکم میکوبیدم تو صورتم ،من خودم همش فک میکردم شاید کیست باشع

یه سونو بده حتما....واینکه منم ماا پیش داشتم میمردم سرگیجه واستفراغ دیگه انگار مرگ اومده بود سراغم شوهرم انقد ترسیده بود به زور گفتم اورژاتس زنگ بزن زنگ زد گفتن ما به این جیزا نمیلییم ببرین اورژانس عوضیا نیومدن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

پدر منم بود معدش سوراخ شده بود دقیقا همینجوری یهویی با خوردن نوشابه درد شدید گرفتش جوری ک خوابیده بود رو زمین وسط رستوران و عرق میکرد ولی اسهال و اینا نداشت ( نمیگم شما معدت سوراخ شده ، یاد این خاطره افتادم ) و چقدر بد بود هر چی قرص میدادن امپول میزدن فایده نداشت تا دیگ بردن اتاق عمل خداروشکر ب خیر گذشت

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
شاید سنگ داری دفع می کنی

نمیدونم تا حالا نداشتم گلم ،یمعذرت میخوام یهو داخل دست شویی چنان خارشی به جونم افتاد که تو عمرم تجربه نکرده بودم ،مقعد آلت تناسلی دستام داخل گوشم 😔😔

یا خدا 😔اینا ازم سونوگرافی نگرفتن ،از کجا بفهمم سنگ دارم ؟ فردا برم سونوگرافی مجاری اداری انجام بدم ...

اره احتمال زیاد سنگ هس از کلیه رد شده اومدن پایین برو یه سونو بده دوباره مسکن بره درد میاد تا دفع نکردی حتما صبح برو از کلیه ومثانه یه سونو بده ...احتمال زیاد همون سنگه

نمیدونم تا حالا نداشتم گلم ،یمعذرت میخوام یهو داخل دست شویی چنان خارشی به جونم افتاد که تو عمرم تجرب ...

شاید از همون کالباسه چی بوده توش حساسبت داده بهت ...اما یه سونو برو بده مطمئن شو

یه سونو بده حتما....واینکه منم ماا پیش داشتم میمردم سرگیجه واستفراغ دیگه انگار مرگ اومده بود سراغم ش ...

خیلی زن عوضی ای بود ،خدا ازش نگذره ،منو اذیت کرد ،وقتی مادرم میگه داره از درد میمیره نمیتونه حرف بزنه ،میگه پس ماهم نمیتونیم کاری کنیم ایشالا همیشه سالم باشی گیر این جور آدما نیفتی

خیلی زن عوضی ای بود ،خدا ازش نگذره ،منو اذیت کرد ،وقتی مادرم میگه داره از درد میمیره نمیتونه حرف بزن ...

به همچنین گلم....خدا سلامتی بده بهتون....💖

پدر منم بود معدش سوراخ شده بود دقیقا همینجوری یهویی با خوردن نوشابه درد شدید گرفتش جوری ک خوابیده بو ...

خداروشکر عریزم درکش میکنم میدونم پدرت چه دردی کشیده 😭 ایشالا همیشه سلامت باشه ،فردا میرم سونوگرافی ،خدا کنه چیزی نباشه ولی من هفته پیشم با عدس پلو و ماست اینجوری شدم ولی درذ نداشتم فقط اسهال و استفراغ ،دکتره گفت شایذ ویروس تو بدنت مونده ،دکتر قبلی بهم آنتی بیوتیک نداده بود فقط سانستول داده بود 

اره احتمال زیاد سنگ هس از کلیه رد شده اومدن پایین برو یه سونو بده دوباره مسکن بره درد میاد تا دفع نک ...

آرع عزیزم قطعا قطعا میرم ،واقعا اون دردی که من کشیدم دیگه نمیخوام تکرار شه ،محکم میکوبیدم تو صورتم ،میخواستم سرمو بکوبم تو دیوار که درد زیز دلم کمتر شه 

آرع عزیزم قطعا قطعا میرم ،واقعا اون دردی که من کشیدم دیگه نمیخوام تکرار شه ،محکم میکوبیدم تو صورتم ، ...

دقیقا شوهرم اینجوری شد یهویی