2777
2789
عنوان

دخترم دلم رو شکوند با حرفش

159 بازدید | 7 پست

دخترم ۸ سالشه چون خودم تو بچگی و حتی نوجونی خونه پدرم کمبود داشتم و خواهری هم نداشتم بعد از اینکه دختر دار شدم سعی کردم هر کاری از دستم برمیاد براش بکنم یعنی دقیقا همه اون چیزایی که میخرم براش خودم عاشقشونم و برام خیلی زیبا هستن امروز دخترم چون با هم معلم بازی میکنیم بهش گفتم دیروز پیاده روی بود یک آقایی تخته وایت برد بزرگ آورده بود بعد گفت چرا نگرفتی منم گفتم حالا امروز اگر دوباره دیدمش میگیرم رفتم بیرون اون نبود و اومدم خونه گفت نگرفتی گفتم نه نبود  دوباره برای کاری رفتم‌بیرون و اینبار از لوازم تحریری براش تخته رو گرفتم وقتی اوردم خونه بعد چند ساعت یکدفعه دخترم با عصبانیت بهم گفت مامان چرا هرچی میگم میری میگیری  خیلی دلم شکست موندم چرا این رو گفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو بی طاقت بار میاری ضربه میخوره، بچه هاتون رو فدای نداشته های بچگیتون نکنید لطفا ، داری به خودت محبت می کنی به اسم بچه ولی متوجه نیستی، بچت خوشبخت نمیشه بهش یاد بده قوی باشه چون مشخصه زود هم ناراحت میشی، ای بابا خیلی کار داری عزیزم. تروخدا کتاب بخونید برای تربیت بچه ، یا‌پول به مشاور با وجدان بدید به جای این چیزا