2789
عنوان

کیک کرمی🐛🍰📸

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 65 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یکبار دیگه چون نگرانی تاکید میکنم کسایی که گفتن کرمه احتمالا تجربه پخت کیک زیاد ندارن 

من خودم کیک زیاد درست کردم همه نوع وقتی موز توی مایعه ی کیک میریزی ومخلوط میکنی رگه های موز این شکلی میشن همون اول هم حدس زدم بخاطر این پرسیدم شما هم با خیال راحت بخورید :)

نوش جان 

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

بابا اینا تیکه های موزهههههه چتونه. شیر موز تا حالا درست نکردین ببین ته مخلوط کن چی میمونه؟؟ اینم که میگه بنده خدا شیرموز ریخته تو کیک

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔