2789
عنوان

سوتی دادم😭😭

411 بازدید | 10 پست

یکشنبه مراسم بزرگداشت حافظ بود منم قرار بود برم غزل بخونم جمعیت هم زیاد همه اساتید اینا بعد رفتم غزلو بخونم خیلی عالی شروع کردم همه خوششون اومد اخرای غزل یدفعه خطو گم کردم هول شد بیتو قاتی کردم چند کلمه هم از خودم گفتم بعد زود جمعش کردم کسی نفهمید همه تعریف کردن ولی اساتید فهمیدن حتما هم فهمبدن بلخره ادبیاتی هستن خیلی خجالت کشیدم😭اولین بارم بود نمیدونم شاید استرس گرفتم حالم از اون شب خیلی بده همش خودمو سرزنش میکنم چکار کنم؟ نمیتونم فکر نکنم همش جلو چشمم میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشکال نداره همینکه تونستی جمعش کنی خیلی خوب بوده خودتو برای چیزای بیخود سرزنش نکن اعصابتم خوردنکن

میرم دانشگاه حس میکنم همه باحالت تمسخر نگام میکنن حس میکنم همه میدونن

اساتید تو دوران تدریس و تحصیلشون اونقددددر سوتی و این چیزا دیدن که باورت نمیشه 

کم کم واسه خودتم عادی میشه 

چون اولین بار بوده فکر می‌کنی چه فاجعه ای شده 

ولی هیچکس تو اون جمعیت به اندازه خودت بهش دقت نمیکنه چون درگیر انجام دادنش نیست 

ما یادمون میره دیروز شام چی خوردیم 

مغزمون دیگه جا واسه نگهداشتن سوتی همرو نداره 😂

اساتید تو دوران تدریس و تحصیلشون اونقددددر سوتی و این چیزا دیدن که باورت نمیشه کم کم واسه خودتم عادی ...

اره واقعا راست میگی بدیش اینه لامصب که همشون ادبیات فارسی حتما فهمبدن من اشتباه گفتم

اره واقعا راست میگی بدیش اینه لامصب که همشون ادبیات فارسی حتما فهمبدن من اشتباه گفتم

استاد ادبیات اومده به کسایی که بلد نیستن یاد بده دیگه 

چیزی که زیاد دیده آدم ناشیه 

تا وقتی استاد نشدی یا مدرک خاصی نداری کسی زیاد ازت توقع نداره