2777
2789
عنوان

حس میکنم عجیبم

155 بازدید | 6 پست

کسی هست حس کنه از بچگی عجیب غریب بوده؟

من هیچوقت عین بقیه بچه ها سرخوش نبودم یجوری انگار همیشه نگران بودم از بچگی .. اضطراب زیاد یجوری‌ که انگار قراره اتفاقی بیوفته

یا حس بد .. حتی وقتی توی جمعی هستم تا یه مدت خوبه و لذت میبرم بعدش یه جوری میشم نمیتونم توضیح بدم چجوری ..

الانم همینطورم اصلا نمیتونم از لحظه لذت ببرم حتی اگر هیچ مشکلی نداشته باشم تو زندگیم باز انگار همش نگران یه چیزی هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه فاز عجیب بودن برمیدارن جدیدا چرا عزیزم این عجیب بودن نیست بابت اظطراب بیش از حده باید بری پیش تر ...

اخه فقط اضطراب نیست نمیدونم چطور‌ بیانش کنم

فاز عجیب بودن چیه والا من اصلا دلم نمیخواد عجیب باشم😅

عزیزم این بخاطر مسائلی هست که تو کودکی داشتی قطعا،و اصلا نشونه عجیب بودن نیست خیلی ها دچارش هستن.مثلا من از بچگی کارای دزدکی و یواشکی میکردم و خیلی دروغ میگفتم بی دلیل.مثلا تو ابتدایی دفتر دوستامو برمیداشتم و یجا تو مدرسه قایم میکردم بدون این ک مشکلی باشون داشته باشم کاملا بی دلیل.کلا انگار دنبال دردسر بودم.یا مثلاً الکی میگفتم دیشب مامانم دوام کرده یا با بابام رفتیم بازار سبزی خریدیم.دروغایی که نه لازم بود نه دلیلش ترحم بود نه پز دادن فقط میخواستم یه چیزی بگم تا حدود بیست سالگی هم این رفتارارو داشتم.و فکر میکردم چه شخصیت بد و عجیبی دارم.اما روانکاوی کردم ریشش رو پیدا کردم و الان دیگه اینجوری نیستم.شما هم یا پیش مشاور برو یا خودت روی خودت کار کن.اما به خودت برچسب نزن