2777
2789
عنوان

بارداری تا زایمان زودرس من💔

197 بازدید | 12 پست

سلام سرتونو زیاد ب درد نیارم از وقتی اومدم خونه خودم اقدام داشتم چون pcu بودم میترسیدم بچه دارنشم شوهرم زیاد همکاری نمیکرد باهام از بابت رعایت روزها و خوردن تقویتی ها اخرش بعد۳سال این دکتر اون دکتر ivf کردم تو اولین انتقالم هم باردارشدم استراحت مطلق نبودم درحدکارای روزمره کارامو انجام میدادم نه گردشی نه تفریحی نه پیاده روی هبچی بماند چقدر قرص و امپول مصرف کردم دراخر هم در۲۴هفته بدون هیچگونه علایمی از قبل رفتم مطب کنترل شدم طول سرویکس گرفتن دیدن ن تنها بازشده بلکه بچه داره میاد و ساک در واژن هست بعد دو روز بستری دختر عزیزمو طبیعی بدنیا اوردم زنده بود نفس داشت صدا داشت اما گفتن بچه تو این سن برات بچه نمیشه به اصرار من برداشتن و بعد ۱ساعت گفتن مرد 

از اون اتفاق ۱۳روز میگذره از اسمونا پرت شدم خوردم زمین دلم برای دخترم تنگ شده برای بارداریم برای حرکات دخترم ک خیلی هم زیاد بود خدا ظلم نمیکنه ولی این قسمت و برام خبلی بد نوشت برای ارامش دلم دعا کنید 

😜

متاسفم عزیزم من پارسال ۱۶ هفته سقط کردم

انشالله زودی جاش برات پر بشه💔😭

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا عزیزم میتونم بفهمم چقدر سخت می‌تونه باشه 

برات دعا کردم و صلوات فرستادم خدا بهت آرامش و صبر بده خیلی مواظب خودت باش 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

@لاله
سلام.
میشه بیای این تاپیک و استارتر رو راهنمایی کنی؟

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خدا کمکت کنه

من ۲۶ هفته جنین از دست دادم

قبلش اندازه سرویکس همه چیز نرمال بود

یهو با درد طبیعی رفتم و زایمان

بعد ۱۰ سال هنوزم صدای قلبش تو گوشمه

ولی بدون ان مع العسر یسری

خدا عوضش برات بهترین ها رو نوشته

حالا دو تا دارم که دنیای منو ساختن

Be nice😊

چرا قبل ۱۸ هفتگی تشخیص ندادن که طول سرویکس کمه؟

تشخیص دادن چون عفونت داشتم نشد سرکلاژ کنم عفونتمم بخاطر مصرف پروژسترون بود نمیتونستمم قطع کن ازقضا ب تازگی کنترل شده بود عفونتم ک این اتفاق افتاد

😜
خدا کمکت کنهمن ۲۶ هفته جنین از دست دادمقبلش اندازه سرویکس همه چیز نرمال بودیهو با درد طبیعی رفتم و ز ...

امیدوارم برام خوب بنویسه ازاین ب بعد

خداحفظشون کنه بچه هاتونو

😜
البته منم درک میکنم غمت روخودم ۴۰ هفته از دستش دادماما دفعه بعد ک به سلامت زایمان کنی این‌روزارو یاد ...

انشالله اونروز بیاد ک منم مادر بشم و بقول شما این روزا رو فراموش کنم

😜