2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نوع گیره مناسبه؟

گیره مخصوص روسری که همه جا داره فقط دقت کن که جنسش خوب باشه و لبه گرد داشته باشه تا نخ کش نکنه

چه محجبه باشی و چه نباشی هر مدلی بخوای ببندی گیره معمولا جوابه حالا تست کن ببین نظرت رو کدوم روشه 

گیره مخصوص روسری که همه جا داره فقط دقت کن که جنسش خوب باشه و لبه گرد داشته باشه تا نخ کش نکنهچه محج ...

ازین‌گیره ها میگی که زیر چونه‌میزنن‌محجبه‌ها؟من‌میگم‌یجورباشه رو سرم بزنم‌از سرم‌لیز نخوره

ازین‌گیره ها میگی که زیر چونه‌میزنن‌محجبه‌ها؟من‌میگم‌یجورباشه رو سرم بزنم‌از سرم‌لیز نخوره

بستگی به مدلی که سر می‌کنی داره زیر چونه میزنند جای دیگه هم می‌زنند روی سر بخوای یا باید یه کلاه حجاب  سرت کنی روش شالتو بپوشی یا از سوزن فیکس و تل  استفاده کنی ولیکن سوزن ممکنه به شالت با توجه به جنسش آسیب بزنه به خاطر همین همون اول پیشنهاد ندادم 

بستگی به مدلی که سر می‌کنی داره زیر چونه میزنند جای دیگه هم می‌زنند روی سر بخوای یا باید یه کلاه حجا ...

اخه اینایی که میگی برای محجبه هاس من ازادانه میندازم سرم فقط چون تو مراسم مادرشوهرمینا هستن نمیخوام همش لیز بخوره

اخه اینایی که میگی برای محجبه هاس من ازادانه میندازم سرم فقط چون تو مراسم مادرشوهرمینا هستن نمیخوام ...

فکر کنم چون تصویری ندیدی ترفندارو اینطور فکر می‌کنی توضیحش یکم سخته ولی سرچ بزنی کلیپ ها میاد بالا هم توی گوگل هم اینستا هم یوتیوب هست حتی برای کسایی که محجبه نیستن هم جوابه فقط باید بلد باشی انجامش بدی