2777
2789
عنوان

وکیل داریم ایا

115 بازدید | 3 پست

سلام من عقد بودم جدا شدم ولی جهیزیم چیده شده بود از ایشون هم اقرار نامه محضری دارم که وسایلم دستشه بعد یبار رفتم توافقی وسایلمو جمع کنم نزاشت برم تو خونه بعد شکایت کردم هنوز حکم جمع کردن وسایلم نیومده که اقا رفته اظهار نامه زده که تا جمعه نیای جمع کنی خودم جمع میکنم میفرستم یجای دیگه بعد قرار شد پنجشنبه برم جمع کنم توافقی که گفته قبل جمع کردن باید رسید محضری بدی بابت اینکه تحویل گرفتی منم میگم خب تحویل نگرفته چه رسیدی بدم بعد اینکه تحویل گرفتم رسید میدم گفته نه تا رسیدو نبینم درو باز نمیکنم میخواستم ببینم من میتونم طبق قرار برم دم خونه اگه درو باز نکرد زنگ بزنم ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه؟ و بعد اون میتونه باز وسایلمو جابجا کنه؟

سلام بنده وکیلم

ببنید شما تا زمانیکه وسایل خودتون ور تحویل نگرفتین اصلا رسید به شوهرتون ندیدن و بهتره از طریق کلانتری صورتجلسه تنظیم کنید و بعدا دادخواست استردا جهیزیه  ارئه بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بنده وکیلمببنید شما تا زمانیکه وسایل خودتون ور تحویل نگرفتین اصلا رسید به شوهرتون ندیدن و بهتره ...

ممنون ازتون 

ولی اخه من حکمم هنوز از اجرای احکام نیومده که کلانتری بهم مامور بده و متاسفانه این اقا خیلی مقاومت داره در خصوص اینکه من مامور ببرم بخاطر همین گفته توافقی بیاید وکیل صورتجلسه کنه جلوترم رسید تحویلو تنظیم کن تو دفتر خونه بعد وسیله میدم منم بخاطر همین مجبورم فردا بدون مامور برم چون اظهار نامه زده که اگه نیای ببری میفرستم یه شهر دیگه جهیزیه رو بخاطر همین گفتم اگر فردا درو باز نکنه و تماس بگیرم با ۱۱۰ بازم میتونه وسایل رو جابجا کنه؟