2821
2789
عنوان

گم شده

109 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ی انگشتر دارم که دست کم 50تومن ارزششه اگر بیشتر نباشه چون بزرگه و ایتالیاییه سنگ ارزشی هم داره تنها طلاییه ک دارم همرو فروختم سر بدهی حالا گمش کردم شک دارم تو زباله ها انداختمش یا نه جرات ندارم ب شوهرمم بگم تورو خدا دعایی چیزی بلدین بخونم کاش تو خونه باشه پیداش کنم گیجم بخدا😭😭😭

الان جدی شما؟؟؟

خونه رو زیر و رو کن 

سطل اشغالارو حیاتو خیابونو بگرد دنبال دعایی که دیگه ولش کن بشین غصه بخور

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه سنگ ایتالیا روش باشه که خیلی بیشتره قیمتش ،انشالله پیدا شه ، منم یه انگشتر خیلی گرون داشتم با یه سنگ خیلی گرون ،ورنشم سنگین بود 🤐 افتاد تو چاه توالت ..

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
الان جدی شما؟؟؟خونه رو زیر و رو کن سطل اشغالارو حیاتو خیابونو بگرد دنبال دعایی که دیگه ولش کن بشین غ ...

اون زباله ها معلوم نیس الان ب کجا رسیدن فقط یادمه ک داشتم اشغالارو جمع میکردم برش داشتم ولی یادم نیس کجا انداختمش 🥺میترسم قاطی اون پلاستیکا انداخته باشم رفته باشه خیلی حالم بدهه

تو نت سرچ کن دستور آیت الله بهجت. امیدوارم پیدا بشه خیلی حس بدیه

خیلی حس و حالمو گرفته میدونم دعوای بدی میشه مادرشوهرم بارها گفته بود بیا بذارش خونه ما دستت نکن این چشم همرو میگیره حالا میگ اخر دیدی حرف من شد گمش کردی

خیلی حس و حالمو گرفته میدونم دعوای بدی میشه مادرشوهرم بارها گفته بود بیا بذارش خونه ما دستت نکن این ...

من دستبند دخترم گم شده بود یجایی پیداش کردم که هنوزم نمیدونم چجوری رفته اونجا. ولی من مطمئنم شما جایی گذاشتیش که خیلی مطمئن باشع و با آشعالا ننداختی ان شالله. برو اون دستورو انجام بده یه چی دیگه م هست میگن یه روسری گره بزن اونارو از نت پیدا کن انجام بده من که اینجوری کردم به لطف خدا پیدا شد

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡