2777
2789
اگر از اول سال هروز درسات بخونی هروووز واسه هر امتحان هر پرسش من قول میدم معدلت بشه ۱۹ به بالا

نه بخدا از روز اول بکوب میخونم

دقیق نقطه به نقطه 

فقط نهایی ها از سطح کتاب بالاتره؟

اگه شما اینجوری میگین پس چرا معدل کشوری ۹ بود؟

من از روز اول استرس نهایی رو دارم

فقط کسی میتونه نهایی نمره بالا بگیرع که در طول سال به صورت جدیی خوندهسوالاش هم بد نیست برا کسی که خو ...

من از الان دقیق میخونم

ببخشید یعنی چی بد نیس؟ از کتاب سختتر؟

چرا خراب کردی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا از روز اول بکوب میخونمدقیق نقطه به نقطه فقط نهایی ها از سطح کتاب بالاتره؟اگه شما اینجوری میگ ...

نه در حد کتابه نگران نباش

چون خیلیا نخونده دادن 

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من از الان دقیق میخونمببخشید یعنی چی بد نیس؟ از کتاب سختتر؟چرا خراب کردی؟

چون در طول سال یک ساعتم درس نخوندم

فقط دینیشو ۲۰ شدم

اره عالیع 

کتابای فرمول بیستم بگیر فوق العادننننن

خودت نمونه سوالارو ببین چجورین 

به نظرم نهایی فوق العادستتتتت با اینکه ریدم

اگه قشنگ بخونی ۲۰ هم میشی

ولی زیست و حتما باید تستی-کنکوری بخونی برا نهایی

در کل دروس تخصصی و تستی بخونی نهاییم پوشش میده دیکه نهایی در برابر تستی اب خوردنه

تخصصیاتو تستی بخون اللخصوص زیست 

زیستو یه دوست داشتم مخ زیست ۲۰ سگ خونش کرده بود ۱۸/۷۵ شد 

بازم سوالی داشتی بپرس

چون در طول سال یک ساعتم درس نخوندمفقط دینیشو ۲۰ شدماره عالیع کتابای فرمول بیستم بگیر فوق العادنننننخ ...

خیلی ممنون 🦋💫

من مشکل اساسیم‌ ریاضی فرمول رو کامل متوجه میشم نمونه سوال حل میکنم یادم میره 😅😭

وای توروخدا یعنی صد مون رو هم بزاریم ۲۰ نمیشیم؟😭😭

چون در طول سال یک ساعتم درس نخوندمفقط دینیشو ۲۰ شدماره عالیع کتابای فرمول بیستم بگیر فوق العادنننننخ ...

پس‌بنظرتون فرمول بیست برای عمومی ها خوبه؟

برای تخصصی ها میخوام خیلی سبز بگیرم خوبه؟

تو آزمون های گزینه دو هم میخوام شرکت کنم

خیلی ممنون 🦋💫من مشکل اساسیم‌ ریاضی فرمول رو کامل متوجه میشم نمونه سوال حل میکنم یادم میره 😅😭وای ...

وای من عاشق ریاضیم 

ریاضی فقط راهکارش حلل نمونه سوال های زیاده و تست زیاددددد فقط 

اشکال نداره اوایل طبیعیه کم کم راه میوفتی

نههه منظورم اینه بایددد خیلیییی بخونی باید ۱۰۰ که هیچ ۱۰۰۰ خودتو بزاری(برا زیست چون راستشو بخوای سوالای مسخره زیاد میدن ازش)

من خودم کلاس انلاین شرکت کردم استادیم فوقققق العادن اینارو حتمااا شرکت کن اسمشونو بهت میگم

پس‌بنظرتون فرمول بیست برای عمومی ها خوبه؟برای تخصصی ها میخوام خیلی سبز بگیرم خوبه؟تو آزمون های گزینه ...

فرمول ۲۰ اسمش رو خودشه بیسته واقعااااا یعنی از فرمول بیست بهتر ندیدم😍

برا عمومی ها همرو فرمول ۲۰ بگیر تک تک سوالاشو حل کن 

اگه توانایی مالی داری و به خانوادت فشار نمیاد و میدونی که میتونی از پسش بر بیای و بخونیش نه که بزاری گوشه خونه فرمول ۲۰ برا تخصصیا بخر یا هی رو‌پی دی اف بخون

آزمون شرکت کردن شرایط داره باید طبق بودجه بندی که میدن تستاشو زده باشی در غیر اینصورت درد نمیخوره و اینه حتماااا تحلیل کنی

به نظرم ماز بهتره پاسخنامه هاش یه کتاب تستن برا خودش

کتاب تست برا تخصصی هم 

زیست خیلی سبز 

شیمی حتمااا حتما مبتکران 

ریاضی و فیزیکم خیلی سبز بگیر 

اینارو بخر بعدا اگه دیدی خوب پیش میری نردبام و ایکیو هم هم زمان بزن باهاشون(از پی دی اف نردبام و ایکیو استفاده کن چون کتاب کوه کنی تو خونه هیچییییی نمیخونیییی هیچی ضربه میخوری)

اگه خواستی ایدیمو میدم تا ویس برات بگیرم

فرمول ۲۰ اسمش رو خودشه بیسته واقعااااا یعنی از فرمول بیست بهتر ندیدم😍برا عمومی ها همرو فرمول ۲۰ بگی ...

نه خانوادم خداروشکر خودشون میخوان بگیرن

خیلی ممنون از راهنماییت 

خیلی کامل بود برام خیلی ارزشمنده

نه خانوادم خداروشکر خودشون میخوان بگیرنخیلی ممنون از راهنماییت خیلی کامل بود برام خیلی ارزشمنده

فقط نری یه کوه کتاب بگیری بزاری تو‌خونه

اول از رو پی دی اف پیش برو دیدی میتونی از پسش بر میای نسخه فیزیکیشو بگیر

مثلا تستای مبحث فشار خیلی سبزو زدی بعدش برو از رو پی دی اف مال ایکیو نردبامم بزن(اگه تونستی)

کلاسم اینارو حتماااااا حتمااا ثبت نام کن 

ریاضی استاد رفعتی تام لنددد یعنییی فوق العادست 

فیزیک یحویی

زیست حنیف 

زبان قریشییی 

عربی فلاح

یعنییی فوق العادن انگار درس و تزریق میکنن بهتت😂🤲🏻