2777
2789
عنوان

واقعا چرا

54 بازدید | 8 پست

یه بچه ۱۷ ۱۸ و شاید کمتر باید بچه داری کنه تو بیشتر مواقع دختر پشیمون میشه و به طلاق ختم میشه 

و بعضی وقتها هم بخاطر بچه نمی تونن طلاق بگیرن💔

خواهش میکنم اگر دختر نوجوان دارید این کار رو نکید 

من خودم یه نفرو میشناسم کلاس ۱۰ هست و بارداره !!!

فضولی نمی کنم هر کی انتخابی داره ولی اون دختر هنوز خودش بچه ست 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم چندتا دوستم تو این سن باردار شدن براشون عادی بودی کاملا ولی برای من خیلی سخت

دقیقا قشنگ ازش میپرسن چن ماهته

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اینا بخاطر تربیت نادرست خانواده هاس

دقیقا من خودم ناراحت میشم  که چرا باید ازدواج کنه تو این سن و بچه دار بشه در حالی که خودش بچه اس

ببین سن ازدواج بستگی به خیلی چیزا داره. اطرافم اکثریت سن پایین ازدواج کردن و واقعا مشکل حادی ندارن. برعکس دوستم که 38 سالگی ازدواج کرد توی همین چندماه با خانواده شوهرش به مشکل خورده. توی بچه‌دار شدن به مشکل خورده. یا اون یکی دوستم که 42 سالگی ازدواج کرد. نمیگم همه اینطوری هستن‌ها. ولی سن پایین برای ازدواج بهتره. توان جسمی و روحی بیشتره. چه دختر چه پسر توانایی سازش بیشتری با هم دارن. شخصیتشون با هم شکل میگیره. بازم میگم همه اینجور نیستن. ولی خودم الان که برمیگردم به زندگیم نگاه میکنم میبینم به نفعم بود زودتر ازدواج کنم. 29 سالگی خیلی دیر بود برا ازدواج. لااقل برای من با روحیات من دیر بود. کاش زودتر ازدواج کرده بودم. 

اینم هست متاسفانهازدواج نباشه فقط. هر چی باشه مهم نیست.

اصلا زمونه خیلی بدشده ازدواج دخترکلاس دهمی ازنظر اینا میشه کودک همسری ولی دوستی دخترو پسر ازسن ۱۴ سالگی حتی کمتر هم دیدم میشه زندگی مدرن 

❤️ لایک نکن لایک نکن گلم❤️