2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

88 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر دوستان خواهر زاده من دیپلم نظام قدیم 

میخواد کنکور بده 

اگه اطلاعات دارین ممنون میشم سوالمو جواب بدین

باید حتما ترمیم معدل شرکت کنه؟

اگه شرکت نکنه چی میشه ؟ اون ۶۰ درصد براش حساب نمیشه کلا؟

ینی کنکور از ۴۰؟

کلا چطوره شرایط ممنون میشم بگین

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام 

طبق اطلاعات من اگر سوم دبیرستان و چهارم دبیرستان امتحاناتشون اون موقع نهایی بوده باشه براش لحاظ میکنن اما ممکنه تراز زیادی نده چون اون موقع ها امتحانات نهایی آسون بود.اگر هر کدوم از این دو پایه نهایی نبوده باشه باید یازدهم یا دوازدهم رو حتما و اجباری امتحان بده

سلام طبق اطلاعات من اگر سوم دبیرستان و چهارم دبیرستان امتحاناتشون اون موقع نهایی بوده باشه براش لحاظ ...

فقط دوازدهم نهایی بوده دیپلمش مال سال ۹۲

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
فقط دوازدهم نهایی بوده دیپلمش مال سال ۹۲

پس یازدهم رو باید حتما امتحان بده (اگه نده براش لحاظ نمی کنن نمرات اون سال رو) 

دوازدهم اگر دوست داشت می‌تونه امتحان بده ولی اگر هم امتحان نده براش حساب میکنم نمراتسو فقط ممکنه تراز کمی بده چون اون موقع نهایی ها آسون تر بوده 

پس یازدهم رو باید حتما امتحان بده (اگه نده براش لحاظ نمی کنن نمرات اون سال رو) دوازدهم اگر دوست داشت ...

اها خیلی ممنونم ینی امسال اگه شرکت کنه نمیخواد دیگه دهم ترمیم بده 

اگه ترمیم یازدهم شرکت نکنه میتونه کنکور شرکت کنه؟

ینی مانعی برای کنکور دادنش نیست

ببخشید تو رو خدا زحمتت دادم 

ممنونم

اها خیلی ممنونم ینی امسال اگه شرکت کنه نمیخواد دیگه دهم ترمیم بده اگه ترمیم یازدهم شرکت نکنه میتونه ...

نه امسال دهم نمی خواد 

اگه یازدهم ترمیم نکنه می‌تونه کنکور بده ولی خب ۲۰درصد یازدهم رو براش حساب نمی کنن 

نه راحت باشین اشکال نداره

نه امسال دهم نمی خواد اگه یازدهم ترمیم نکنه می‌تونه کنکور بده ولی خب ۲۰درصد یازدهم رو براش حساب نمی ...

خیلی ممنونم ببخشید من از اون روز آنلاین نشدم دیر دیدم پیامتونو 

متشکرم