2777
2789
درسته ولی من نمیخوام تجربش کنم چون تجربه های قبلی زخمای زیادی زده به جونم

خب فکر میکنی تمام ادمایی که میشناسی یا حتی اون رهگذری که تو خیابون میبینی زخمی نخوردن؟ البته که خوردن فقط میدونی بعضیامون خیلی خوب بلدیم بدبختی و زخمون رو پنهان کنیم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب فکر میکنی تمام ادمایی که میشناسی یا حتی اون رهگذری که تو خیابون میبینی زخمی نخوردن؟ البته که خورد ...

قبول دارم حرفتو ولی ظرفیت هرکسی با بقیه فرق داره بعضیا نتونستن تحمل کنن و الان دیگه نیستن

منم همیشه پنهان کردم الان اولین باره میام اینجا دربارش حرف میزنم 

existing is exhausting 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم حرفتو ولی ظرفیت هرکسی با بقیه فرق داره بعضیا نتونستن تحمل کنن و الان دیگه نیستنمنم همیشه پ ...

و ما اصلا نمیدونیم که شرایط اونایی که رفتن چیه 

و قبول دارم ظرفیت هرکس فرق داره 

میدونی من یا هرکس دیگه ای میتونه اینجا تا صبح از بدختی و مشکلاتش بگه اما مهم نیست میدونی خب درد تو درد توعه چون خودت حسش میکنی و فشارش رو توعه. 

بیماری هایی که گفتی قابل درمانه

چرا نمیری دنبال درمان؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

و ما اصلا نمیدونیم که شرایط اونایی که رفتن چیه و قبول دارم ظرفیت هرکس فرق داره میدونی من یا هرکس دیگ ...

تنبلی تخمدان که خیلی بیماری سرسختیه خیلی تحت درمان بودم ولی فایده نکرد

عدم تحمل قندم درمان نمیشه مادرزاده و بیماری نادریه

existing is exhausting 

تنبلی تخمدان که خیلی بیماری سرسختیه خیلی تحت درمان بودم ولی فایده نکردعدم تحمل قندم درمان نمیشه مادر ...

راجب تنبلی تخمدان یه تاپیک بزن از کسایی که این مشکل رو داشتن بپرس ببین چیکارا کردن عروس عموی پدرم اینجور بود خوب شد و الان سه تا بچه داره. 

در مورد دومی اطلاعاتی ندارم 

اما همیشه یه راهی هست ولی تو افسردگی تورو از پا درآورده میدونی چی میگم؟ اول باید این غده سرطانی به اسم افسردگی رو بکنی بندازی دور .

میدونی ادم افسرده دقیقا مثل کسیه که چشاشو محکم بستن و ولش کردن فقط اونایی که چشم بند ندارن میتونن ببینن اطرافت چخبره.  تو چون نمیبینی همش میخوری به در و دیوار اخرشم پرت میشی پایین . سعی کن بری پیش مشاور .

راجب تنبلی تخمدان یه تاپیک بزن از کسایی که این مشکل رو داشتن بپرس ببین چیکارا کردن عروس عموی پدرم ای ...

واسه افسردگی دارو میخورم ولی گاهی دارواهم زورشون بهش نمیرسه، درکل هر سه تای این بیماریا چیزایین که تا ابد باهامن درمان خاصی ندارن

برا تنبلیم با اصلاح سبک میشه فقط کنترلش کرد تا حدی، کافیه یه مدت بزاری کنار دوباره برمیگرده

اصلاح سبکم خیلی محدودت میکنه تو غذا خوردن من خودم نصف خوراکیارو مادرزاد نمیتونم بخورم، پوست و استخون میشم

existing is exhausting 

واسه افسردگی دارو میخورم ولی گاهی دارواهم زورشون بهش نمیرسه، درکل هر سه تای این بیماریا چیزایین که ت ...

خدا خودش تو قرآن گفته خودکشی نکنید 

با علم بر اینکه انسان چه مشکلات طاقت فرسایی ممکنه داشته باشه باز گفته خودکشی نکنید 

منم به خاطر مشکلاتی که دارم زیاد به خودکشی فکر کردم ولی ارزششو نداره 

مشکلاتی دارم که تا آخر عمر قراره رنجم بده 

من نمیتونم جای تو باشم و درد و غمه تو رو مثل خودت درک کنم 

خدا می‌دونه چقدر سختی میکشی 😔

ولی شاید خدا اینطوری داره امتحانمون میکنه 

ما که از حکمت خدا مطللع نیستیم 

خودکشی نکن 😔

واسه افسردگی دارو میخورم ولی گاهی دارواهم زورشون بهش نمیرسه، درکل هر سه تای این بیماریا چیزایین که ت ...

میدونی عزیزم تو انگار افتادی ته چاه افسردگی که میگی من آخه چجوری از یه چاه که دیواراش صافه برم بالا؟ پس هیچ راهی ندارم جز اینکه بشینم تا ته همین چاه بپوسم. 

من خودم افسردگی شدید دارم که الان دوقطبی شدم.

من و امثال من توی این سایت میتونیم تا هروقت تو بخوای باهات صحبت کنیم ولی خب همچی برمیگرده به خودت .بگرد ببین دور و اطراف همونجایی ته چاه تاریک سوراخی واسه فرار پیدا میکنی؟ با دست بکنش 

چند سالته؟

میدونی عزیزم تو انگار افتادی ته چاه افسردگی که میگی من آخه چجوری از یه چاه که دیواراش صافه برم بالا؟ ...

۲۲ 

دارو گرفتی؟؟ من و دارو دوباره سرپا کرد

وضعیتم خیلی بدتراز الان بود

existing is exhausting 

۲۲ دارو گرفتی؟؟ من و دارو دوباره سرپا کردوضعیتم خیلی بدتراز الان بود

نه عزیزم کسی رو ندارم به فکرم باشه .اجازه بیرون رفتن هم ندارم . سعی کن حتما دارو هاتو مرتب استفاده کنی . نگران نباش به فکر خودکشی هم نباش هروقت این فکرا میزنه به سرت بیا همینجا تاپیک بزن