2777
2789
عنوان

نامزداتون میان چیکار میکنید براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه تایپیکم باید بزنم وقتی میشینم پیشش ب کجا زل بزنم 😂بخدا خجالت میکشم بابامم از سر کار اومده د ...

فیلم بذار ببینید😐 عجبا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مامانم ، بابام ،داداشش ،داداشم اینا همشون هستن چطور فیلم ببینیم بابام جرم میده

خب میگم دسته جمعی فیلم ببینید

این چجور نامزدی ای شد اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چند شب پیش رفتیم جشن یکی از پسر دایی هام 

اون یکی پسر داییم با خواهر عروس رو هم ریختن قشنگ با هم می‌رقصیدن دل میدادن قلوه میگرفتن حالا هر دو ۱۸ ساله حتی قرار ازدواج گذاشتن همون شب😆😆

هرچی به پسره گفتیم خره توحتی سربازی نرفتی پر رو دراومد تو رومون گفت به شما چه عرضه زن گرفتن دارم میخوام 

فیلم چی یهو صحنه داشته باشی چی

سانسور شده بذار

اصن فیلم نگاه نمیکنید کلا؟😐

سانسور شده بذاراصن فیلم نگاه نمیکنید کلا؟😐

ن کلا وقتی میومد تو اتاق سر تخمام نشسته بودم 

😂😂😂😂راحت نیستم باهاش فقط دست میدم بهش اونم برا سلام کردن 

📍اصفهان_شمال

بهش نگاه کن چشمک بزن یا بوس بفرست واسش . یه جوری که فقط خودتون دو تا متوجه بشین

یاد نامزدیمون افتادم هر وقت شوهرم می اومد خونه بابام مینشست وسطمون میگفت آی بی وجدان نگاه دخترم نکن چشمک نزن 😆😆

شوهرم پسر عمومه چقدر سر به سر بابام‌میذاشت میگفت عمو بذار میخوام‌نامزد بازی کنم نمیذاری عه