2777
2789
عنوان

شوهرم شبکاره و پدرم مخالفه که

493 بازدید | 11 پست

کار شوهرم طوری هه که دو روز در هفته کامل 24 ساعت شیفته 

اکثر وقت ها میام این دو روز و خونه پدرم میمونم و شوهرمم مخالفتی نداره 

اما من خودم گاهی کار دارم یا دلم میخواد خونه خودم بمونم و خونه خودم راحتترم ، شاغل هم هستم 

اما پدرم مخالف سر سخته که خونه خودم بمونم ...

خونمون آپارتمانی هه و وسط شهره و امنه

من خودم یواشکی گاهی خونه میمونم بدون اینکه بهشون بگم ولی خب بفهمن می‌دونم بالاخره یه دعوای اساسی باهام میکنن 

نمی‌دونم چیکار کنم 

رویه ای که در پیش گرفتی رو عوض کن بعد از ازدواج خانواده ی سابق حقی نداره که برای آدم تصمیم بگیره اینو محترمانه بهشون یاد بده که سرشون بکار خودشون باشن تو یه انسان عاقل و پخته هستی قرار نیست کنترل بشی توسط پدر و مادر و سایر افراد خانواده ی پدری

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم در ماه 3 یا 4 روز شب کاره . منم اکثر اوقات میرم پیش خانواده م ولی یه دو باری یواشکی خونه موندم حالت رو میفهمم. اگه اونا میفهمیدن قطعا ناراحت می‌شدن ولی آدم دوست داره گاهی تنها خونه خودش باشه 

جان و جهان من تویی   
به نظرم وقتی موقعیت خونت خوبه و آپارتمانی هم هستازهمون اول اشتباه کردی رفتی اونجاوقتی شوهرت شیفت شب ...

اره الان نمی‌دونم چه کنم 

طوری شده یه روز شوهرمم خونه هست می‌خوام برم خونه خودم خانوادم میگن حالا بمون فردا برو 

بعدش میگم نه باید برم بالاخره خونه زندگی منه ناراحت میشن

اره الان نمی‌دونم چه کنم طوری شده یه روز شوهرمم خونه هست می‌خوام برم خونه خودم خانوادم میگن حالا بمو ...

موندم انقدعلاقه بهت داشتن چجوری شوهرت دادن😂

ومنی که مجردم کم مونده ازخونه پرتم کنن بیرون دلشونوزدم بدجور🥺

رویه ای که در پیش گرفتی رو عوض کن بعد از ازدواج خانواده ی سابق حقی نداره که برای آدم تصمیم بگیره این ...

خانواده من به شدت کنترل گرن نه تنها من بلکه خواهر و برادرم 

اما من چون بچه بزرگم خیلی سعی میکنن کنترلم کنن 

حتی در این حد که چرا یخچال خونت پره خلوت کن 

فلان چی رو نزار فلان کار و نکن ....

واقعا خانواده خوب داشتن نعمته من که همش استرس دارم 

شوهر منم در ماه 3 یا 4 روز شب کاره . منم اکثر اوقات میرم پیش خانواده م ولی یه دو باری یواشکی خونه مو ...

اره آدم خونه خودش گاهی راحتتره 

هر وقت بخوره

هر وقت بخوابه هر کار دلش میخواد بکنه 

خونه مادرم اکثر وقتها دعواست ، ... 

همش بکن نکن هست گاهی خسته میشم خونه خودم میمونم 

موندم انقدعلاقه بهت داشتن چجوری شوهرت دادن😂ومنی که مجردم کم مونده ازخونه پرتم کنن بیرون دلشونوزدم ب ...

علاقه ندارن 

پدر و مادرم به شدت کنترل گر و بهانه گیر هستن

نمیتونن با کسی ارتباط بگیرن ، بچه هاشون و برای تنها نموندن می‌خوان بچسبونن به خودشون 

وقتی میای خونشون راجب غذا خوردنت خوابیدنت راجب کارت همه چیت اظهار نظر میکنن 

خواهر و برادرم تا جای ممکن از خونه فراری ان 

من از سر دلسوزی میام خیلی عذاب وجدان دارم