2777
2789
عنوان

ب هیچ جایی نرسیدم

145 بازدید | 9 پست

۲۷ سالمه 

ازدواج ناموفق

شغل ناموفق 

حتی نتونستم هیکلمو درست کنم

هیچیه زندگیمو نتونستم درست کنم 

عقب موندم از همه چی 

حسودیم میشه ب کسایی ک همسنمن و به موفقیت رسیدن 

حس ناکافی بودن دارم ... بی انگیزه بودن تلپ بودن 

سلام میون تاپیکت شکر

من امروز گوشیمو بروختم یادم رفت تنظیم بزنم پسورد نی نی سایتمو حذف کنم لطفا نی نی یار و تگ کنید حسابمو ببنده

استرس دارم

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این حس دارم حس میکنم خیلی دیر هست برای همه چی سر کار خوب بودم اومدم بیرون الان دارم برا ازمون دب ...

من کلیم درس خوندم . برنامه نویسم راحت میتونم تو ۱ ماه ی سایت ۱۰ صفحه ای طراحی کنم ولی انگیزمو از دست دادم 

یه تغییر کوچیک بده ،یه کار زیبایی کوچیک انجام بده ،هیچی به اندازه اقدام آدم تغییر نمیده ،کارای کوچیکا 

حسادت بهت نشون میده ،چی باید میبودی و الان کجایی ،ببین چیکار میتونی برای خودت بکنی

یه تغییر کوچیک بده ،یه کار زیبایی کوچیک انجام بده ،هیچی به اندازه اقدام آدم تغییر نمیده ،کارای کوچیک ...

دوسدارم فقط موضوع کار و پول در اوردنمو درست کنم . اما شوهرم فلجم‌ کرده انقد سنگ‌میندازه جلو پام ..تمرکزمو از دست دادم

دوسدارم فقط موضوع کار و پول در اوردنمو درست کنم . اما شوهرم فلجم‌ کرده انقد سنگ‌میندازه جلو پام ..تم ...

گیر نکن رو یه موضوعی ،ذهن آدم قفل میشه اینو از تجربه خودم و مامانم میگم ،من وقتی گیر میکردم و قفلی میزدم رو چیزی حس میکردم بدبخت عالمم و عاجزم ،مغزم انگار بسته میشد رو هزار تا راه دیگه ،وقتی ذهت بازه راه های جدید میاد سمتت ،ذهن شفافه کلی مسیر میبینه ،مثلا کار نمیذاره ،پس میرم کلاس ،کلاس نشد، دوره های مختلف طراحی و ترید وچیزای که مربوط به فضای مجازیه و ... شاید اصلا مسیر جوری پیش رفت ،همسر شما جور دیگه مسیر دید که رضایت داد ،من اخلاق و شخصیت ایشون نمیدونم  ولی در کل با توجه به گذشته ام ،دوران افسردگیم ،دوره درمانم،میتونم بگم مسیر خودت و ذهنت با افکار آشفته پر نکن ،چون ذهن یه ظرفیت محدود  داره انقدر شفافش کن که با همه ظرفیت بهت کمک کنه