2777
2789
عنوان

آمپول hcg کمک

203 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

ماه پیش لتروزول خوردم  فولی داشتم اما امپول نزدم و باردار هم نشدم این ماه نرفتم سونو لتروزل خوردم و امپولی که دکتر نوشته بودو زدم 

میخوام بدونم کیا با امپول باردار شدن؟

دوما اینکه کی تخمکم ازاد میشه دیشب 12 زدم

اما تا امشب ساعت 3 نصف شب شوهرم خونه نیس خیلی ناراحتم به نظرشما چی میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امشب حتما اقدام داشته باشین و پسفردا شب

همیشه از سه چهارشب قبل امپول هم اقدام داشته باشین ترجیحا

انشا... ک باردار میشین

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

من میخوام واسه ای وی اف برم دکتر خیلی میترسم مراحلشو نمیدونم  تروخدا کسی که رفته بیاد توضیح بد ...

ای وی اف اینه که تخمک تو واسپرم همسرتو میگیرن و لقاح میدن بعدتقسیم سلولی میفرستن تو رحم که معمولا تو بار اول یا دوم نتیجه میده 

امشب حتما اقدام داشته باشین و پسفردا شب همیشه از سه چهارشب قبل امپول هم اقدام داشته باشین ترجیحا ا ...

عزیزم یعنی تا شب تخمکم زنده میمونه؟میشه حساب کنی؟دیشب ساعت 12 امپولو زدم

عزیزم یعنی تا شب تخمکم زنده میمونه؟میشه حساب کنی؟دیشب ساعت 12 امپولو زدم

عزیزم ۱۲ الی ۴۸ ساعت بعد از امپول تخمک ازاد میشه نگران نباش

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

میترسم تو 12 ساعت ازاد بشه و تو دوازده ساعت از بین بره اونوقت خیلی بدمیشه و شب هیچ فایده ای نداره

نه عزیزم دیگه اینطورام نیست راس دوازده ساعت ازادشه و ازبین بره

نشونه تخمک گذاری داشتی؟

یکم ترشح دارم 😢

ترشحاتش واضحه و قبلا از تخمک گذاریه

انجام ک بشه ترشحات فرمش تغییرمیکنه

ازلحاظ رنگ وفرم کاملا مثل سفیده تخم مرغه و خیلی کشدار