2777
2789
عنوان

شوهری که همش سرش تو اینستاست

214 بازدید | 23 پست

دخترا بچه من ۶ ماهشه ..خب یکمی شیطون شده و ب کارام نمیرسم و مجبورم همش بقلش کنم..نیاز دارم گاهی شوهرم بگیرتش یا باهاش بازی کنه اما همشششش سرش توگوشیه  قبلنا خیلییی کمک میکرد خداییش مرد عالی ایی بود..اصلا گرفتن بچه به درک..مثلا از سرکار میادساعت ۱ ظهر  گوشی دستشه تاااا ۱۱ شب ک  بخوابه..خسته شدم باهاش صحبت میکنم میگه غر نزن و فلان..میگم بابا بشین حداقل یکمی حرف بزنیم یکمی محبت کنیم بهم..هیچی نمیگه فقط تو گوشیه!مطمئنم هستم چیزی توی گوشیش نیست حواسم هست فقط اکسپلور از سربیکاریش میچرخه..چیکارش کنم؟😑😑حس میکنم انقد سرش غر زدم و تیکه انداختم گوشی نگیرو فلان ازم خیلی دور شده تا سمتش نرم سمتم نمیاد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن. یه مدت کلا کاری باهاش نداشته باش و خودت با دخترت سرگرم شو و کار واجبی داشتی(بتراش) از یه تفر بخواه بیاد بچه رو نگه داره. اعتراض کرد بگو دیدم مشغولی مزاحمت نشدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه رو که همش نباید بقل کنی. بذارش جای امن ولش کن. مثلا یه قسمتی از اتاق ک خطری ک‌تهدیدش نمیکنه یا تو اشپزخونه. خودش بازی کنه شما هم کارتو انجام بده

بابد شوهرتم هنبنطوری سرگرم کتی با غر زدن درست نمیشه. خودت حرف بزن اونم مشغول میشه

اینستا اونقد جذابه ادم دوست داره دیگه.مگ اینکه چیز جذاب تری باشه مشغول بشیم

خب باهاش صحبت کنید‌ واقعا همه چیزا با صحبت کردن و درمیون گذاشتن اون موضوع حل میشه

بخدا صحبت کردم اتفاقا ما همیشه صحبت میکنیم.اما تواین مورد اصلا فایده ایی نمیبینم یعنی انگار نمیشنوه صدامو نمیدونم چرا..

اره متاسفانه معتاد گوشی شده..صد حیف به این زمونه ک هممون دچارشیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر

منم بودم یهو دیدم پرید

دیدم نامزدم پرونده  

الانم نصب کردما ولی نمیرم

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..