2777
2789
عنوان

تست cell free dna

7873 بازدید | 25 پست

خانمایی ک تست سل فری رو انجام دادین جنسیت نی نی قطعی درست بوده ؟ یا سل فری هم ممکنه خطا داشته باشه ؟‌؟؟ تا حالا شنیدین ک اشتباه جنسیت رو اعلام کرده باشن ‌؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

...والا تو سونو nt ک انجام دادم قطعا گفت پسر ولی تو آزمایش گفتن دختر !

وقتی می گن پسر تو ازمایش یعنی کروموزوم yرو دیدن و قطعا درسته اما وقتی می گن دختر yرو ندیدن ....پنج درصد احتمالش هست که کروموزوم yباشه و ندیده باشن

...تست ک برای تشخیص سندرم داون و اینها هستش کلا اختلال کروموزمی ...حالا نمیدونم دقیقا کاریو تایپ چی ...

اگه مثل آمینوسنتز کروموزوم ها رو بررسی کرده باشن. جنسیت صد در صده

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

به من گفتن دختره..سونو هم گفت دختر.

ولی شنیدم و تو همین نی نی سایت قبلا خوندم که ازمایش سل فری تشخیصش اشتباه بوده. یعنی احتمال خطا هست. باز برو سونو تا مطمئن بشی. یه سونوی خوب و مطمئن برو

به من گفتن دختره..سونو هم گفت دختر. ولی شنیدم و تو همین نی نی سایت قبلا خوندم که ازمایش سل فری تشخی ...

کلی تحقیق کردم و بهم دکتر شاکری رو معرفی کردن ایشون هم انقدر مطمئن و قطعی گفتن پسر حتی یک درصد هم احتمال ندادن که اشتباه کنن حتی تو برگه سونو هم نوشتن جنین پسر !! حالا باید برای سونو آنومالی جای دیگه ای برم ! واقعا شنیدین که سل فری اشتباه باشه ؟ خود کمپانی میگه ۳ تا ۵ درصد خطا داره !