لنام۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2286 عنوان عروسی پسرعموی همسرمه 142 بازدید | 5 پست منم میخوام کت شلوار بپوشم بنظرتون زشته...کت قرمز شلوارش مشکی با تاپ زیرش مشکی.......بعدشم انشالله میخوام برا عروسی داداشم لباس بگیرم ...اصلا هم از فامیلهای همسرم خوشم نمیاد....ولی موهام اینا رو میخوام های لایت کنم ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن.... 1403/07/24 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرکاکائوووو عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 1038 خب بستگی به رابطتون باهم داره بعضیا خیلی صمیمین لباس عوض میکنن و ارایشگاه میرن بعضیام مثل شماا که بنظرم مشکلی نداره لباسای شمام
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22241 تو که لباس میخوای بخری زودتر بخر اینجام تن کن اتفاقا جلو اونا که ازشون خوشت نمیاد باید بدرخشی 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
لنام۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2286 خب بستگی به رابطتون باهم داره بعضیا خیلی صمیمین لباس عوض میکنن و ارایشگاه میرن بعضیام مثل شماا که ب ... سالی یه بارم نمیبنمشون ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
لنام۵۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2286 تو که لباس میخوای بخری زودتر بخر اینجام تن کن اتفاقا جلو اونا که ازشون خوشت نمیاد باید بدرخشی لباسام زیر ۵تومن نیست..این کت شلوارمو هم اصلا نپوشیدم ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....