2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

142 بازدید | 11 پست

نظرتون درباره دانشگاه ازاد چیه؟

پیام نور بهتره یا ازاد؟

اگه ازاد میخونین چ رشته ای رفتین؟

و اینکه بنظرتون رشته حقوق ارزش داره بری دانشگاه ازادبخونی

ممنون میشم تاپیک قبلیمو یه نگاه بندازین

من معماری ام آزاد

خب اصلا گیریم ارزش نداشته باشه... نباید بخونی و به دیپلم قانع باشی؟ 

چنل روزمرگیم توی بله : @fararazbale. . . عاشق بودن عجیبه، یکی دیگه به دنیا میاره،تو همیشه نگرانشی💙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پیاممم نورر اصلااا برو آزاد ولی حقوق نه چون حقوق بعدش آزمون وکالت داره بدون آزمون وکالتم که هیچی نمیشی آزمون وکالتم سالی سه چهار نفر برمیدارن اونم سهمیه دارا یا اوتایی که رشته های تاپ خوندن و واقعا زحمت کشیدن یه رشته ای بخون که بعدا آزمون نیاز نباشه و فرقی نکنه کدوم دانشگاه خوندی

پیاممم نورر اصلااا برو آزاد ولی حقوق نه چون حقوق بعدش آزمون وکالت داره بدون آزمون وکالتم که هیچی نمی ...

خیلی ممنونم ازتون

یعنی تو کل سال فقط ۳ ۴ نفر از کل کشور؟ 

میشه بیاین تاپیک قبلیم خواهش میکنم ازتون🙏🏻

خیلی ممنونم ازتونیعنی تو کل سال فقط ۳ ۴ نفر از کل کشور؟ میشه بیاین تاپیک قبلیم خواهش میکنم ازتون🙏🏻

آره خوندم به نظرم برو همونجا هم کار کن هم حالا که میخوای غیر حضوری باشه یه دانشگاه پیام نور تو یه رشته ی دیگه همونجا ثبت نام کن هم کار کن هم از این ور مدرکتو بگیر که تو دیپلم نمونی

من میخوام برم چرا؟

یه دانشگاهی که صرفا الکی مدرک میگیری هفته ای یه بارم کلاسا تشکیل نمیشه چون هیچ کس نمیره فقط امتحانا و میان ترمارو میرن شاید بعضیاهم هفته ای یکی دوبار استادا درس نمیدن خودت صرفا باید بشینی کتابارو بخونی الکی مدرک میگیری ولی بی سوادی دانشگاهم که کلا مال سپاهه گیرن خیلی بده واقعا هیچ امکاناتم نداره تو کل دوران تحصیل شاید راهیان نور ببرن😂😂