2777
2789

داشتیم با یه پسری اشنا میشدیم خلاصه بینمون وقفه هم زیاد افتاد تو این اشنایی. ینی ارتباط قطعو وصل میشد. هفته ای یه بار احوالپرسی میکردیم 😐 کلا توی دوماه، سه بار رفتیم بیرون.

بار اخر اون انفالوم کرد منم کردم.

بعد از یکماه اومد از (واتساپ) پیام داد احوالپرسی کرد ولی ۶ روزه که پیاماشو سین نکردم. ( دلیلش این بود که داشتم فکرامو میکردم که باهاش اوکی شم یا جواب ندم تا خودش بیخیال شه بره)

امروز از (اینستا) بلاکم کرده نمیدونم بهش برخورده یا چی❗

فکر کنم شمارمم پاک کرده.

به نظر شما پسرا انقدری براش مهمم یا ازم خوشش میاد که از حرصش بلاکم کنه؟

ولی چرا از همون واتساپ که پیاماشو سین نکردم بلاک نکرد 🤔 شاید یه راهی باز گذاشته تا جوابشو بدم؟🤔

نکنه میخواد سین نکردن و بی محلیمو تلافی کنه 😂

یا دلش نیومده از واتساپ بلاک کنه و هنوز امیدداره چون دلش یکمی گیره 😂 نمیدونم نظر شما چیه.

میخوام احوالپرسیشو از واتساپ جواب بدم و بگم شرمنده دیر جواب میدم این روزا درگیر بودم.

فقط همش از این میترسم تلافی کنه محل نده ( یا بلاکم کنه🤦🏻‍♀️ ) نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا لطفا تاپیک با این عنوان نزنید

بعدشم کسی که بلاکت میکنه دیگه نباید باهاش حرف بزنی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

چرا تو سایت زنونه ب مرد ها رو میدین 

بعد گزر چن سال میایی نی نی سایت میبینی پر مرده 

اون وقت میگم بهت.... 

وقتی میخوای مثلا سوال در مورد بی بی چک یا هرچیز دیگر ک مربوط ب زنان هس بپرسی زنی نیس ک جواب بده پر مرده 

این سایتتتتتتت زنونه هسسس 

خودمان میکنیم 🤔

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

بابا لطفا تاپیک با این عنوان نزنیدبعدشم کسی که بلاکت میکنه دیگه نباید باهاش حرف بزنی

نه من میخوام یه جوری وانمود کنم انگار متوجه نشدم بلاکم کرده از اینستا.

البته ما همو انفالو کرده بودیم قبلا. نیازی نبود الان بخواد بلاک کنه وقتی همو فالو نداریم