2777
2789
عنوان

سوال دارم دوستان درباره چک

343 بازدید | 76 پست

میشه از کسی برگ چک گرفت  مثلا دوتا مبلغ هم معلوم باشه و به نام یکی دیگه باشه یعنی مثلا من از یکی برگ چک بگیرم ولی به نام خودم نه به نام یکی دیگه اون بهم بده بعد من خودم تنها برم خرید کنم و اون چکو بدم  به اونجا ک می‌خوام خربد کنم یا  حتما باید اونی ک چک به نامش هست باید باشه اون لحظه ؟

شده تا ب حال برگ چک هرچندتا اصلا 

بعد خود طرف اون لحظه چک دادید به اونجا ک خرید کردید نباشه اصلا 

ببین دوست من الان چک صیادی اول به کد ملی شما ثبت میشه 

شمااول برای گرفتن چک حتنا استعلام بگیرید که چک دهنده خوش حساب بانکی هست یا خیر 

دوم اینکه وقتی چک صادر میشه باید کد ملی خودتونو بدید که چک به نام شما ثبت بشه 

وقتی هم میخواهید چک به کس دیگه انتقال بدید باید به کد ملی اون طرف ثبت بشه 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
ببین دوست من الان چک صیادی اول به کد ملی شما ثبت میشه شمااول برای گرفتن چک حتنا استعلام بگیرید که چک ...

نه من منظورم انتقال نبود من منظورم این بود کسی به من برگ چک بده میتونم استفاده کنم ازش یعنی خودش داده بهم من میتونم استفاده کنم یعنی به نام اون هست برگ چک ولی من استفاده کنم بدون حضور اون و پرداخت کنم خودم موقع تا یه چک 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من منظورم انتقال نبود من منظورم این بود کسی به من برگ چک بده میتونم استفاده کنم ازش یعنی خودش داد ...

میتونید استفاده کنید ولی اون طرف باید به کد ملی اونجایی که میخواید خرج کنید ثبت کنه 

متوجه نشدم آخه خودش به گفته فلانی گفته پرداخت می‌کنهحرفتونو نفهمیدم

ببینید چک مال کس دیگه هست و داده به شما که برید خرید و یا هرچیزی 

کسی که چک داده وقتی شما میخواین چک خرج کنید و بدید به کس دیگه چک دهنده باید ثبت کنه به کد ملی کسی که شما ازش خرید کردید

ببینید چک مال کس دیگه هست و داده به شما که برید خرید و یا هرچیزی کسی که چک داده وقتی شما میخواین چک ...

به کس دیگه چک دهنده باید ثبت کنه به کد ملی کسی که شما ازش خرید کردید

یعنی اونی ک چک داده  بهم باید ثبت کنه یا اونجا ک خرید میرم میکنم باید ثبت کنه مثلا فروشگاه منطورتونو باید کد ملی ثبت کنه یا اونی ک چک به نامش هست باید ثبت کنه ؟

ببینید چک مال کس دیگه هست و داده به شما که برید خرید و یا هرچیزی کسی که چک داده وقتی شما میخواین چک ...

شده تا بحال برگه چک بدید به کسی و طرف از شما بیاد بگیره و خودش تنها بره خرید کنه ؟

یا تا بحال اینطورید دیدید  تو اطرافیان یا اشنبایان 

به کس دیگه چک دهنده باید ثبت کنه به کد ملی کسی که شما ازش خرید کردیدیعنی اونی ک چک داده بهم باید ثب ...

چک مربوط به هرکی هست باید ثبت کنه به کسی که واگذار میشه بهش 

شده تا بحال برگه چک بدید به کسی و طرف از شما بیاد بگیره و خودش تنها بره خرید کنه ؟یا تا بحال اینطوری ...

بله من چک به کسی بدم به نام خودش و کد ملی خودش ثبت میکنم که هرجا خواست خرج کنه خودش ثبت کنه به کد ملی کسی که میخواد چکو ازش بگیره

به نظرم شما برای اینکه راحت باشید بگید چکی که بهتون میده ثبت کنه به نام خودتون بعد شما هرجا خواستید خرج کنید ثبت کنید به نام اون طرفی که ازش خرید میکنید

یعنی هم اون فروشگاه باید ثبت کنه هم اونی ک چک به نامش هست ؟

فروشگاه استعلام میگیره اون طرف باید چکو ثبت کنه به نام فروشگاه

بله من چک به کسی بدم به نام خودش و کد ملی خودش ثبت میکنم که هرجا خواست خرج کنه خودش ثبت کنه به کد مل ...

میشه اینطوری هم باشه یعنی چک داد به کسی یعنی به نام اونی ک چک داده  باشه نه اونی چک میخواد خرج کنه بعد  برگ چک بهش بده و اون خرج کنه  اون طرفی ک چک به نامش هست حضور نداشه باشه موقع خرید فقط اون طرف بیاد  ازش چک بگیره  و اون طرف خودش بره خرید کنه چک بده به فروشگاه  مثلا بدون حضور اون طرفی ک چک داده