2777
2789
عنوان

حمام کردن کودک

182 بازدید | 6 پست

سلام خانما.من پسرم ۱۵ ماهشه .از وقتی به دنیا امد خیلی از اب خوشش میومد.در حدی که شبای که دلش درد میکرد با صدای اب میخوابید.همیشه عاشق حمام کردن بود.اما الان یکی دو ماهی میشه اصلا نمیخواد حمام بیاد.اسباب بازی براش میبرم.بازی میکنم باهاش هر کاری میکنم دودقیقه ای گریه میکنه ومیخواد بیاد بیرون.در حدی گریه میکنه که دیگه نفس براش نمیمونه.شما تا حالا با چنین موردی برخوردکردین راه کاری دارید ایا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا .فقط چند وقت پیش خونه مادر شوهرم بدون اجازه من برده بودنش حمام.که گریش گرفته .اما بعد اون خیلی باهاش کنار میام که گریه نکنه اما همیشه موقع بیرون امدن از حموم از گریه حلاک میشه

به شوهرت بگو یکبار ببرتش حمام بعد که دید اینطور میکنه بگو نمیدونم چرا از اون موقع اینجوری میکنه

من روم نمیشه میترسم مادرت ناراحت شه تو باهاش صحبت کن بپرس چیزی شده که این اینطور میکنه

اصلا یه جور حرف بزن که شوهرت حس نکنه داری بد میگی به مادرش یه جور بگو که دلت میخواد مادرش ناراحت نشه

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

دخترم منم خیلی خوش حموم بود یه مدت بدقلق بود که فقط در صورتی آروم بود که دو تایی بریم زیر دوش و از بغلم نگدارمش تو وان یک ماهی به همین منوال گذشت الان خداروشکر بهتر شده.