2777
2789

بتراش و روغن سیاهچاله و کندوش بزن و شب پلاستیک بزار سرت صبح بشور و رو سرت عصاره ی رزماری اسپری کن بزار چند ساعت بمونه، سرتم با شامپو بچه بشور و برس شستشو

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بتراش و روغن سیاهچاله و کندوش بزن و شب پلاستیک بزار سرت صبح بشور و رو سرت عصاره ی رزماری اسپری کن بز ...

نه اخه عزیز کمبود ویتامین دارم به شدت گفتم شاید از اون باشه به خاطر همین میخوام برم

عزیزم اول حتما دکترو برو مطمئن شو PCO و کمبود آهن و ویتامین نداری اگه داری حتما زیر نظر پزشک دارو استفاده کن. ولی اگه مشکلی نداری من یه تاپیک داشتم در مورد ریزش مو. واقعا برا من نجات دهنده بود و کاملا موهای نازکمو ضخیم کرد و ریزشو قطع که نه ولی خیلییی کم کرد. امتحانش کن اگه امکانشو داشتی.