2777
2789
عنوان

زنای امروز

1562 بازدید | 147 پست

سلام دوستا..

چقد زنا و دخترا بی حیا شدن حالم داره بهم میخوره بخدا چطور دلشون میاد این کارو بکنن!مث ادم برن با پسر مجرد دوست بشن این غلطا چیه شوهر یکی دیگه رو میدزدن و زندگیارو داغون میکنن!من ک خییییلی میترسم هرچقد شوهرت دوست داشته باشه اونا نمیذارن..چندوقت پیش شنیدم یه مرده خیلی مومن و باایمان یه دختره مخشو زده صیغش کرده همه اموالشو بنام دختره زده زنو بچه هاشو ول کرده هیچیم بهشون نداده..یه روز بادختره اومدن زنشو کتک زدن..پسر پنج سالش دیوونه شده همش گریه میکنه..بخدا من اینقد استرس دارم قرصای اعصابمو بجای یکی دوتا میخورم خیلی میترسم یکی زندگی منم خراب کنه..بااینکه واسه شوهرم هیییییچی کم نذاشتم ولی اون زنای بی همه چیز میگیرن زندگیتو خودتو نابود میکنن و میرن

هروز ارزوی مرگ دارم بخدا میگم اگ میخاد زندگیم اینجوری باشه نمیخام زنده بمونم😞خیلی سخته زندگی پراز عشقتو ک جوونیتو همه چیزتو واسش گذاشتی یهو دود شه بره هوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما انقد خودتو ناراحت نکن ب چیزای قشنگتر فکرکن.همه اینطوری نیستن.ب شوهرت بدبین نباش

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

موافقم

بعضی زنا هار شدن 

دیروز تو مهمونی خودم دیدم یه خانمه چجوری واسه شوهر یکی دیگه ادا و عشوه میومد 😷 

طرف صحبتش فقط اون بود 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

حرفاتون راقبول دارم که دوره بدی شده وبی حیایی زیاده

ولی عزیزم تامردی استعداد سُر خوردن توی این مسائل رانداشته باشه صدتاحور وپری هم دورش باشن محاله بره(عیب ازمردهای سست هم هست)

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

نه عزیزم ببخشیدا کرم از درخته

مرد با ایمان غلط میکنه دنبال دختر راه بیوفته😕

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)