2777
2789
عنوان

دلم برای بچگیم تنگه

77 بازدید | 8 پست

الان جلو در خونمونم چند تا دختر بچه دارن باهم وسطی بازی میکنن کاش میتونستم برگردم به زمانی که تو کوچه منم بازی می‌کردم اینقدر دلم پر از حسرت نبود چقدر اون موقع ها شاد بودم لعنت به ساعت که اینقدر سریع میگذره دلم واسه اون روزای پر از شادی پر از حس خوب واقعا تنگه کاش میشد برگردم قدیم دلم بچگیمو میخواد 

اینقدر تمام مراحل زندگیم بدبوده آرزوی برگشتن به هیچ کدومشون ندارم مخصوصن بچگی

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان خیلی دلم گرفته س 

بخاطر شنیدن ی سری حرفا از آدمای نزدیک 

بخاطر حسادتاشون 

بخاطر اینکه بد و واسه کسی نخواستم و همه بدمو خواستن 

هر چقدرم سعی کنی محکم باشی باز ی جایی کم میاری 

هیچکس نمیتونه درک کنه با حرفای منفیش چقدر حال طرف و خراب میکنه نمیدونم چقدر زمان لازمه باز حال دلم خوب شه

فقط منم که با فکر کردن به بچگیم گریه میکنم؟اهنگایی که باهاشون خاطره دارم :)

نه منم همینطورم حتی با دیدن فیلم و سریال هایی که تو بچگی نگاه میکردم گریه میکنم 

بچگی یه حس و حال خیلی خوب وخاص داره انگار فقط مخصوص بچگیه...شاید وقتی پیش خدا برگردیم بهترش رو تجربه ...

خیلی حالم بده اصلا این زندگی نبود میخواستم چقدر تو بچگیم خودم رو تصور می‌کردم اما الان اصلا شبیه اون تصورات نیستم 

خیلی حالم بده اصلا این زندگی نبود میخواستم چقدر تو بچگیم خودم رو تصور می‌کردم اما الان اصلا شبیه اون ...

این حس ها سراغ همه میان مشکل اینجاست که این حس ها رو خیلی بزرگ کنی برا خودت و فکر کنی حتما خیلی فرق میکنی با بقیه و..باور کن سراغ خیلیا میاد فقط ازشون عبور کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)