2777
2789
عنوان

ثبت نام دانشگاه بیاید لطفاااا

94 بازدید | 8 پست

سلام سلام

سوالم اینه که فقط همین هفته باید ثبت نام حضوری دانشگاه رو انجام داد؟

کسی هست که بخواد هفته بعدی بره؟

اطلاع دارید که میشه هفته بعدم رفت یا نه؟  

ممنونم

سوال منم هست امروز برام کد دانشجویی اومده منم پام شکسته نمیتونم برم میخوام خوب بشم برم 

ببینم میشه یا نه آزاد هستم من 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سوال منم هست امروز برام کد دانشجویی اومده منم پام شکسته نمیتونم برم میخوام خوب بشم برم ببینم میشه یا ...

امید وارم زود خوب بشین  

شما جدیدالورود هستین درسته؟

چون 5 هفته از ترم رفته و ما تازه میریم دانشگاه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امید وارم زود خوب بشین شما جدیدالورود هستین درسته؟چون 5 هفته از ترم رفته و ما تازه میریم دانشگاه

انشالله عزیزم مرسی 

اره ترم‌یکم عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از کجا باید شماره دانشجویی رو دید؟

پیامک میاد برات 

سلام

من کارشناس آموزش دانشگاه هستم اگر کسی این هفته نیاد مشکلی نداره دیگه نهایتا تا پایان هفته بعد باید بیارن بچه ها وگرنه عدم مراجعه می خورن

اگر خودتون نمی تونید برید پدر یا مادرتون برن تشکیل پرونده بدن تا خود شما بتونید برید

سلاممن کارشناس آموزش دانشگاه هستم اگر کسی این هفته نیاد مشکلی نداره دیگه نهایتا تا پایان هفته بعد با ...

سلام

وقتتون بخیر باشه 

چقدر خوبه حضور شما در سایت 🍃💚🌹

خواستم بپرسم من دانشگاه آزاد ثبت نام کردم رشته علوم تربیتی 

حقیقت یه هفته هست پام شکسته باید یه هفته دیگه هم داخل آتل باشه 

یه سوال داشتم ازتون من احتمال به بارداری رو دارم امکانش هست بخوام کلاس هامو غیر حضوری بردارم ؟

سوال بعدی اینکه شنیدم تبصره هست بعنوان طرح مادران دانشجو که تا ۳ سالگی فرزند میتونن غیر حضوری بردارن کلاس هارو همچین چیزی امکانش هست ؟!

عذر خواهم طولانی شد 🙂🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز