2777
2789

سلام 👋

تبریک میگم عزیزم😍

بذار اینطوری بگم.. انقدر نمایشنامه و داستان و شخصیت پردازی دوست داری که بشه همه زندگیت؟همه همه همه شنبه ها و یکشنبه هات؟

و راجع به کار..من تنها درآمدم تا حالا ترجمه شفاهی بوده

دوستام و هم کلاسیم تدریس میکنن..آنلاین و حضوری

با کارفرما یا بدون کارفرما..

غم تو را زدست آسان ندهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام 👋تبریک میگم عزیزم😍بذار اینطوری بگم.. انقدر نمایشنامه و داستان و شخصیت پردازی دوست داری که بشه ...

ممنونم :))) ازون لحاظ که خب آره ، تنها دلیلی که داشتم علاقه شدیدم به ادبیات بود. چند تا از نویسنده های مورد علاقتو میگی بهم :))؟ 

برای تدریس میشه از همون ترم اول رفت؟ بعد اینکه باید خودمون حضوری بریم آموزشگاه ؟ هیچ ایده ای ندارم 

راستش

ممنونم :))) ازون لحاظ که خب آره ، تنها دلیلی که داشتم علاقه شدیدم به ادبیات بود. چند تا از نویسنده ه ...

😘مثلا شرلی جکسون

نویسنده داستان کوتاهه بهترین اثرش لاتاری

آلیس مونرو

یا کانل the most dangerous game

چخوف

غم تو را زدست آسان ندهم

ممنونم :))) ازون لحاظ که خب آره ، تنها دلیلی که داشتم علاقه شدیدم به ادبیات بود. چند تا از نویسنده ه ...

برای تدریس بعضیا از ترم اول رفتن ولی ممکنه هی مصاحبه بری و هی کارفرما رد کنه یعنی نباید سریع تسلیم شی... دوره تربیت مدرس دارن تقریبا همه موسسه هاttc.. ولی باید مطمئن شی جذبِ مدرس هم دارن و اینکه اگه تدریس خصوصی دوست داری یه پلت فرم هایی هست برای تدریس با قرارداد یکساله

غم تو را زدست آسان ندهم

آها بعد راستی به نظرم خیلی آدم باهوش و جالبی هستی، همه تاپیکات و تقریبا خوندم :)) خیلی دوست داشتم دو ...

باهوش و جالب که خودتی خوشگله..😙😙(وی از خوشحالی پرواز میکند واز تخت طبقه بالا شیرجه میزند پایین)

منم دوست دارم دوستت باشم

غم تو را زدست آسان ندهم

😘مثلا شرلی جکسوننویسنده داستان کوتاهه بهترین اثرش لاتاریآلیس مونرویا کانل the most dangerous gameچخ ...

پسر چه سلیقه خفنی داری:)) the witch شرلی جکسون هم خوبه من کلا ادبیات آمریکا رو بیشتر دوست دارم

2790
2778
2791
2779
2792