2777
2789

مستقل تر و موفق تر بشم ؟

مثلا چطور معلم موفقی بشم بعد چهار سال ؟ 

در کل چیکار کنم تو این چهار سال شخصیت خوبی از خودم بسازم 

فرهنگیان هستی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب بخون دیگهدر زمینه خودشناسی و ...

یعنی فقط با کتاب میرسم به چیزایی که میخام ؟

بله

به نظرم بهترین کار تمرکز روی خودت 

و دور شدن از صفحات مجازی و آدمای بیخود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به نظرم بهترین کار تمرکز روی خودت و دور شدن از صفحات مجازی و آدمای بیخود

ممنونم عزیزم 🩷

خب شما چی میخوای؟ دقیق مشخص کن برو راجب اون موضوع مطالعه کن بعد کم کم تو زندگیت بکار بگیر

من منطقی و عاقل شدن میخام + اعتماد بنفس

کتاب بخونو سعی کن روی صبر و حوصلت خیلیی کار کنیبا آدمای مختلف دوست شو ک با هر جور آدمی آشنا بشی بعدا ...

ممنون گل🩷

کتاب بخون. کارگاه‌های مختلف شرکت کن. یه سری چیزها مثل اعتماد به نفس بر اثر تجربه و به مرور زمان به دست میاد. خودت رو تو موقعیت‌های جدید قرار بده تا تجربه‌های جدید به دست بیاری. مهارت‌های مختلف یاد بگیر. 

عزيزم اول اينكه توكل بر خدا از خدا بخواه طول مسير دانشجويي و دانش كسب كردن افراد موثر و راههاي خوب رو سر راهت بذاره اين واقعا خيلي مهمه اين رو از خدا به جد بخواه برات مهم باشه . مورد بعدي پر اهميت بالا بردن دانش هست . به درس و كتاب دانشگاه بسنده نكن . مم ٤٠ سالمه كه اينها رو بهت ميگم. سمينار ها و كنفرانسهاي مختلف مرتبط با تحسبت رو شركت كن . حتي خارج از دانشگاه . آدمهاي مختلف ميبيني حوزه هاي ديگه رو ميبيني .دروره هاي معتبر خارج از دانشگاه رو از ترم ٤ به بعد شركت كن . حتي در زمينه روانشناسي مرتبط به كارت مثل طرحواره هاي مختلف البته و صد البته معتبر كه شكر خدا كم نيستند. دانش آي تي فراموش نشه . دنياي اينده شكا دنياي خوش مصنوعي هست . شما از همين ابتدا ميتوني وارده بشي. اي تي از همين ترم ١ . حالا اگر فردي بودي كه اين مسير رو رفته باشي خودت بگو تو رو سر دست نميبرم ؟ با تجربه نشدي ؟ من بودم از اين نيروي كار نميگذشتم. اين حضور فعال اعتماد به نفست رو هم بالا ميبره شك نكن . بايد يه دانشجوي سمج و آويزون باشي . مورد بعدي نترس . فك نكن چون بلد نيستي از پسش برنمياي . جسور باش . من چندين موقعيت در جه ١ رو از همين ترس از دست دادم و بعدا به اين نتيجه رسيدم كه اي كاش وارد ميشدم . بعدا با موارد ديگه جبرانش كردم ها اما قطعا موارد بعدين به اون درخشاني نبود . حالا به همه بچه ها ميكم نترسيد . به اين مسير كه گفتم شك نكن . انشالله كه موفقي و در آينده جامعه فرهنگي يك نيروي موثر و كارآمد خواهد داشت . با اين مسير به درامد خوب هم ميرسي شك نكن . جوونهايي كه امروز درامد ندارن يا كم دارن يك جاي خودشون ميلنگه . انشالله كه موفق باشي.

کتاب بخون. کارگاه‌های مختلف شرکت کن. یه سری چیزها مثل اعتماد به نفس بر اثر تجربه و به مرور زمان به د ...

مسیر درازی پیش رومه