2777
2789
عنوان

عکس زنشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5490 بازدید | 140 پست
ببین راستش بهش میگن doctorate. البته پی اچ دی دارم. ولی شما نسوز. دلم بخواد بلاک میکنم نخوام نمیکنم.

من چرا بسوزم تو داری پس مونده یکی دیگه رو لیس میزنی  اونو با زنش همه جا میشناسن نه با تو خونه خراب کن مطمئن باش اون زنشو ول نمیکنه به خاطر تو خونه خداب کن باور کن دلم برات میسوزه سنت بالاس اویزون مرد متاهل شدی 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
😂نه اخه میگه دوس دارم بلاک میکنم دوس ندارمم نمیکنم ، با اینکه ۱۹ سالمه سنم نصفه اینه میفهمم نباید ت ...

من بیست و هست سالمه خانوم باهاش. دکتری پیوسته دارم. فک نمیکنم اصن درس خونده باشی که حتی آشنایی هم نداری. بعد اگه من میدونستم ۱۹ سالته اصن جوابتو نمیدادم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو کی گرفته ک انقد عقده‌ای شدی. میخواستی درس بخونی. نکنه شوهرت دنبال دوست دختر قبلیشه انقد حرص می ...

نه خدایی من آمارشو گرفتم اینجوری نیست 😂😂😂😂😂

بچه س زود عصبانی شد به دل نگیر

😂نه اخه میگه دوس دارم بلاک میکنم دوس ندارمم نمیکنم ، با اینکه ۱۹ سالمه سنم نصفه اینه میفهمم نباید ت ...

ولش کن اختلال خودشیفتگی داره گناه داره میخواد با بودن با یه مرد متاهل ثابت کنه انقدرررر تو دل بروه که یه مرد متاهل دنبالشه😂😂😂براش دعا کن فقط 

نه خدایی من آمارشو گرفتم اینجوری نیست 😂😂😂😂😂بچه س زود عصبانی شد به دل نگیر

از حرف زدنش معلومه فرهنگش و تربیت خانوادش. دیگه حتی جوابشو نمیدم چون خیلی بی لوله. حسودیو دیگه حدی داره. انقد خنگه نمیدونه دکتری پیوسته ۶ ساله. درسم نخونده احتمالا زود شوهرش دادن. یا خانوادش بسته بوده عقده‌ای شده.

ولش کن اختلال خودشیفتگی داره گناه داره میخواد با بودن با یه مرد متاهل ثابت کنه انقدرررر تو دل بروه ک ...

ببین چرت و پرت نگو. من کسی ک لیاقتمو نداشته سیفون رو روش میکشم. انقد کمبود دارید که میترسید شوهرای زشتتون برن دنبال بقیه. یکم اعتماد بنفس داشته باشید

از حرف زدنش معلومه فرهنگش و تربیت خانوادش. دیگه حتی جوابشو نمیدم چون خیلی بی لوله. حسودیو دیگه حدی د ...

تحصیلات وفتی خوب که شعور بیاره.عزیزم ناراحت نشو ولی بلاک نکردن مرد متاهل کمال بی شعوری.ببخش رک گفتم شاید بخودت بیلی.اون مرد ی هول بیرشخصیت.نزار بازیچه کنه

من چرا بسوزم تو داری پس مونده یکی دیگه رو لیس میزنی اونو با زنش همه جا میشناسن نه با تو خونه خراب ک ...

خب حاااالااااا

😂😂😂😂

الان اون صفحه یه جرقه دعوا رو خاموش کردیم 

چرا همه تون بی اعصابید🥰🥰🥰🥰😂😂😂😂😂

ببین چرت و پرت نگو. من کسی ک لیاقتمو نداشته سیفون رو روش میکشم. انقد کمبود دارید که میترسید شوهرای ز ...

😂😂😂معلومه چطور سیفون کشیدی والا اون سیفونو کشیده رفته یکی دیگه رو گرفته نه تو بدبخت به خودت بیاد نگران شوهرای مام نباش فعلا زن ستیزیتو درست کن منم ریپلی نکن حوصله چرندیاتتو ندارم برو دعا کن یه شوهر گیرت بیاد نگاه عاشقانه بهت بکنه تو عروسی که هفت سال باهات بوده(تایپک قبلیات)😆😆😆😆 اشک بریزید برووو دختر 

از حرف زدنش معلومه فرهنگش و تربیت خانوادش. دیگه حتی جوابشو نمیدم چون خیلی بی لوله. حسودیو دیگه حدی د ...

تو که باز بودی چه دستاوردی داشتی برای خانوادت جز اویزون بودن مردای متاهل(اون خانم ۱۹ ساله خانوادش اصالت داشتن که منفور شد از تو و با سن کمش تدکر بهت داد)

تحصیلات وفتی خوب که شعور بیاره.عزیزم ناراحت نشو ولی بلاک نکردن مرد متاهل کمال بی شعوری.ببخش رک گفتم ...

ازت خوشم اومد معلومه از اونایی که با پنبه سر میبره😂😂😂😂

خدایی کیف کردم😂😂😂😂

تو که باز بودی چه دستاوردی داشتی برای خانوادت جز اویزون بودن مردای متاهل(اون خانم ۱۹ ساله خانوادش اص ...

آره اون خانوم از حسودی ترکید. اونم دوست پسره خودم بوده از اول. اگه بخواد زنشو طلاق بده با کمال میل استقبال میکنم و باهاش ازدواج میکنم. با شما همینجوری باید حرف زد

آره اون خانوم از حسودی ترکید. اونم دوست پسره خودم بوده از اول. اگه بخواد زنشو طلاق بده با کمال میل ا ...

خب میگم سیفونتو کشیده بهت بر میخوره😂😂😂 اخه مشکل اینه اون نمیگیرتت وگرنع همون مجردی میگرفتت نه الان که زنم گرفته برو خدا روزیتو جای دیگه بده انقدر خودتو بی ارزش و دم دستی کردی یه مرد متاهل اجازه داده به خودش بعد اینکه پرتت کرد بیرون از زندگیش بعد متاهلیم بیاد خالی کنه خودشو باهات بعدش باز ولت کنه چجوری انقدر به خودت اجازه میدی خودتو پایین بیاری خانم دکتر که هرکس ناکسی ازت سو استفاده کنه اگه دختر خوبی هستی یه دکتر پیدا کن مجرد اون بگیرتت  

خب میگم سیفونتو کشیده بهت بر میخوره😂😂😂 اخه مشکل اینه اون نمیگیرتت وگرنع همون مجردی میگرفتت نه الا ...

اگه زنش و دوست داشت که نمیومد باز بمن تلفن بزنه. چرا داری انقد جر میخوری؟ من هی ریجکت میکنم ولی روزی صد بار زنگ میزنه. خواستی بیا پی وی عکسمو بهت نشون بدم. فقط به عنوان ماشین جوجه‌کشی میخواد ازون زن استفاده کنه. چون خودش میگفت من دکتر دوست دارم ولی مامانم زورم کرده اینو بگیرم. شایدم اومدم تو همین تاپیک خبر عروسیمونو بهت دادم. حالا هی پانیک کن حرص بخور. برو درس بخون ب خودت برس شاید شوهرت نگهت داشت. سر بقیه هم عقدتو خالی نکن.

2790
2778
2791
2779
2792