2777
2789
عنوان

● هشدار سرقت و دزدی موبایل ●

131 بازدید | 6 پست

● هشدار سرقت و دزدی موبایل ●

(( کلی ویدیو تو سوشیال مدیا های مختلف اینستاگرام و یوتیوب هست از گوشی قاپی سررقت و دزدی موبایل به اشتراک عموم گذاشته میشه مواظب اموالتان باشید دوستان و عزیزان 📱📱📢📢

چند راه برای جلوگیری ازموبایل قاپی ===>>>

1•بیرون نیاوردن گوشی در کوچه های خلوت و تاریک

2•چت نکردن هنگام پیاده روی در معابر

3•نگذاشتن گوشی در جیب پشت شلوار

4•عبور از کنار پیاده رو و نگرفتن موبایل سمت خیابان

5•استفاده از هندزفری جای دست گرفتن گوشی در گذرگاه ها

6•رها نکردن گوشی روی پیشخوان مکانهای عمومی

7•بالا بردن شیشه هنگام استفاده از موبایل در ماشین 8•راه نرفتن در حاشیه خیابان

9•فعال کردن برنامه ردیابی گوشی

10•آویزان نکردن کیف دستی پشت صندلی اماکن عمومی ))

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

وقتی یه موتوری که ظاهراً  بی سروپا هم هست تویه کوچه خلوت دیدین زد ترمز وخواست آدرس بپرسه توجه نکنین ورد بشین که آماده هست دستتون بگیره  قمه رودربیاره واگرازدور هم باز افتاد دنبالتون ضمن فرار

کیف وگوشی بندازین تویه خونه ودربرین

۱۱.بستن زیپ کیفی که گوشی داخل آن است.

۱۲.مراقب افرادی که در خیابان یا فروشگاه بصورت غیر معمول به ما نزدیک شده و شانه به شانه و چسبیده به ما می ایستند .

این ۲ تا نکته ای بود که خودم ازین طرق گوشیمو از دست دادم و علی رغم دستگیر شدن دزدها، هرگز به گوشیم نرسیدم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه موتوری که ظاهراً بی سروپا هم هست تویه کوچه خلوت دیدین زد ترمز وخواست آدرس بپرسه توجه نکنین ...

بله گلممم خیلی هم عاالی چه قدر تکمیل توضیح دادین واقعاا ممنونم ازتون گلی شماا 🙏🙏🩷🩷🌷🌷

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

۱۱.بستن زیپ کیفی که گوشی داخل آن است.۱۲.مراقب افرادی که در خیابان یا فروشگاه بصورت غیر معمول به ما ن ...

بله گلممم درسته همینطوره...متاسفم عزیزم بلاایا ازتون دور باشه همیشه و زنده و سلامت باشین خداروشکر جونتون سلامت هست همین کافیه گلم الهی که لعنت بشن 

بله گلممم درسته همینطوره...متاسفم عزیزم بلاایا ازتون دور باشه همیشه و زنده و سلامت باشین خداروشکر جو ...

زنده باشید عزیزم‌ ♥️.

ممنون از دعای قشنگ تون، الهی همه این دعاهای زیبا در حقتون مستجاب بشه🤲💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
زنده باشید عزیزم‌ ♥️.ممنون از دعای قشنگ تون، الهی همه این دعاهای زیبا در حقتون مستجاب بشه🤲💚

فداتون شم مهربون ممنونم از قدرشناسی تون گلی شمااا 🙏🙏